Δυο πολυσύχναστες παραλίες της Πάφου θα έχουν ναυαγοσώστες μέχρι τις 20:00

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

 


Article featured image
Article featured image

Σε επέκταση του ωραρίου των ναυαγοσωστών σε δύο πολυσύχναστες παραλίες της Πάφου, στα Δημοτικά Μπάνια και του ΣΟΔΑΠ, προχώρησαν οι αρμόδιοι από το Σάββατο 8 Ιουλίου, έπειτα από το πάγιο αίτημα των κολυμβητών της πόλης.

Τα νέα ωράρια που ισχύουν είναι για τα Δημοτικά Μπάνια από τις 6 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ και για την παραλία ΣΟΔΑΠ από τις 7 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Για μια πολύ θετική εξέλιξη, παρότι καθυστέρησε αρκετά, έκανε λόγο ο πρόεδρος των κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, αναφέροντας επίσης ότι γίνεται προσπάθεια για επέκταση του ωραρίου ολόχρονα. «Δεν κουραζόμαστε να το λέμε ότι η ανθρώπινη ζωή δεν εξαγοράζεται και οφείλουμε ο καθένας από τη δική του σκοπιά να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους λουόμενους».

Παράλληλα οι αρμόδιοι εξήγγειλαν και τη δημιουργία νέων ναυαγοσωστικών πύργων οι οποίοι θα προσφέρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας στους ναυαγοσώστες, ενώ παράλληλα θα διατηρούν στις κατάλληλες θερμοκρασίες τους απιδινωτές και τα διάφορα φάρμακα που υπάρχουν στους πύργους.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ