Η Ελένη Φουρέιρα ζητά να γράψουμε τους στίχους για το νέο τραγούδι της

Σίγουρα γνωρίζεις «Το Κάτι», το πολύ δημοφιλές τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2000 και το οποίο παίζει non-stop μέχρι σήμερα σε νυκτερινά μαγαζιά, σε parties, συχνά στο ραδιόφωνο και όχι μόνο...

 


Article featured image
Article featured image

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το challenge στο οποίο το ΑΧΕ και η Ελένη Φουρέιρα σε προσκαλούν να συμμετάσχεις. Πάρε βαθιά ανάσα και δώσε προσοχή! Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως έχεις την ευκαιρία να ξαναγράψεις τους στίχους του τραγουδιού;

Όπως εύκολα καταλαβαίνεις από τα συμφραζόμενα λοιπόν, ίσως έχεις (αυτό το) κάτι που το AXE και η Ελένη Φουρέιρα χρειάζονται επειγόντως: τους στίχους το νέου τραγουδιού της!

#Yougotsomething

Αφού, σύμφωνα με το τραγούδι, κάθε άνδρας έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό στα μάτια μιας γυναίκας, το AXE «YOU» αποφάσισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την άποψη, δίνοντας σου την ευκαιρία να γίνεις ΕΣΥ ο επόμενος στιχουργός και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα της νέας σειράς!

Πάρε επιπλέον ώθηση και έμπνευση από αυτό που θα δεις στο παρακάτω βίντεο και ακολούθως… πάρε μολύβι και χαρτί!

 



 

Ο λόγος που 17 χρόνια μετά επιλέγεται το συγκεκριμένο τραγούδι για τη νέα καμπάνια του AXE «YOU», με μήνυμα το «You got Something», αφορά προφανώς στο μήνυμα τους στίχου του που υποστηρίζει ξεκάθαρα πως κάθε άντρας έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό!

Πλην όμως, θα συμφωνείς πως οι κατά τ’ άλλα διάσημοι στίχοι του ένα… «φρεσκάρισμα» το θέλουν, έτσι ώστε γίνουν ακόμα πιο επίκαιροι και να ταιριάξουν καλύτερα στη σημερινή εποχή αλλά και σε αυτό που καθιστά έναν άνδρα μοναδικά ακαταμάχητο στις μέρες μας!

Μπες λοιπόν στο www.yougotsomething.gr, το site που έχει διαμορφωθεί ειδικά για την πολύ ωραία ενέργεια του AXE «YOU» και άφησε όλη τη δημιουργικότητά σου να βγει στην επιφάνεια έτσι ώστε να ανατρέψεις, να φρεσκάρεις και να πειράξεις «Αυτό το κάτι που έχεις!», τη νέα εκδοχή του τραγουδιού που έρχεται πολύ σύντομα με την υπέροχη ερμηνεία της Ελένης Φουρείρα!

Προτείνοντας μάλιστα τους δικούς σου στίχους για το τραγούδι στο www.yougotsomething.gr, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα από το AXE, ενώ επιπλέον, αν οι στίχοι που θα ξεχωρίσουν τελικά θα είναι οι δικοί σου, μάθε πως θα συνθέσουν την επανεκτέλεση του τραγουδιού το οποίο θα ηχογραφηθεί και θα αναδειχθεί μάλιστα μέσα από ένα ολοκαίνουργιο video clip!

Αλήθεια, θα μπορούσες να φανταστείς κάτι πιο ωραίο για το φετινό καλοκαίρι από το να ακούς δυνατά τους δικούς σου στίχους, διαλαλώντας μάλιστα παντού πως είσαι ένας από τους συνδημιουργούς!

#AXE #Yougotsomething

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ