Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία του «mr Despacito» στην Κύπρο

Aναμφίβολα, αυτή θα είναι η πιο hot συναυλία του φετινού καλοκαιριού.

 


Article featured image
Article featured image

Αποτελεί το top hit της φετινής σεζόν, με τους πάντες να παραληρούν στο άκουσμα του. Στο Youtube μετρά περισσότερα από 2,6 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ μέσα σε διάστημα λιγότερο των 5 μηνών κατάφερε να ανέβει στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών playlist, παγκοσμίως.

Είναι ο ερμηνευτής του τραγουδιού που, μετά το «Macarena» του πολύ μακρινού 1995, κατάφερε να συνθέσει εκ νέου ένα μουσικό φαινόμενο και να κάνει το ευρύ κοινό να ανακαλύψει ξανά τη latin μουσική.

Αυτή τη άνευ προηγουμένου επιτυχία λοιπόν ετοιμάσου να την απολαύσεις και να την χορέψεις σε μια μοναδική συναυλία που θα δώσει ο Πορτορικανός δημιουργός του Despacito Luis Fonsi, στην Κύπρο.

Στις 10 Αυγούστου, στο Makronissos Beach Bar στην Αγία Νάπα, θα στηθεί μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές που έγιναν ποτέ στην Κύπρο, για να υποδεχτεί των Luis Fonsi με ολόκληρη την ορχήστρα και τους χορευτές του, σε μια βραδιά που με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί (led lights, props, podium, giant side screens κ.α), σίγουρα θα είναι ανεπανάληπτη. Ο βραβευμένος με Grammy καλύτερου latin κομματιού Luis Fonsi, θα βρεθεί στην Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του «Love + Dance World Tour», που περιλαμβάνει χώρες των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

 



 

Εισιτήρια:

Προπώληση: 25 ευρώ

2ο κύμα εισιτηρίων: 35 ευρώ

3ο κύμα εισιτηρίων: 50 ευρώ

Για παιδιά κάτω των 12 ετών: 10 ευρώ

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

Οι διοργανωτές φρόντισαν να τοποθετήσουν λεωφορεία παγκύπρια, για να μεταφέρουν τον κόσμο στο χώρο της συναυλίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ