Ο Στέλιος Χανταμπάκης έρχεται μ’ ένα τροχόσπιτο στο ΣΙΓΜΑ

Αυτό το καλοκαίρι, αφήνουμε οριστικά τις αμμουδιές του Santo Domingo (Άγιος Δομίνικος) και προσγειωνόμαστε στην παραλία του Santo Stelio!

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού.

Κάθε Σάββατο στις 16.30 στο ΣΙΓΜΑ. 

Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας.

Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά... θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας.

Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Στέλιο, τις περιπέτειες του παρακολουθεί και σχολιάζει, από την παραλία του «Santo Stelio», ένας καλεσμένος έκπληξη αλλά και ειδικοί προσκεκλημένοι, που συμβάλουν στην εξερεύνηση της εβδομαδιαίας αποστολής!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα βραβευμένο τηγανητό κοτόπουλο μαγειρεύεται σε λάδι που βράζει από το 1960

Article featured image

Κάτω από το έδαφος κρύβεται ένα γιγάντιο δίκτυο ζωής

Article featured image

Το πιο κομψό πλάσμα του βυθού ίσως είναι αυτός ο θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας