Η Πλατεία Ηρώων θα μεταμορφωθεί σε… Κούβα

Το Cyprus Rialto World Music Festival μετά από μια σειρά σημαντικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, ζωντανεύοντας για μια ακόμη φορά την Πλατεία Ηρώων, οδεύει προς το τέλος του με μια ξεχωριστή συναυλία η οποία κλείνει και τη φετινή σεζόν του Θεάτρου Ριάλτο.

 


Το συγκρότημα Soneros de Verdad καταφθάνει στην Πλατεία Ηρώων για τη λήξη του Φεστιβάλ μ’ ένα ταξίδι στη μουσική ποικιλομορφία της Κούβας, μαγεύοντας το κοινό με την γεμάτη ενέργεια σκηνική του παρουσία.

Οι Soneros de Verdad που δημιουργήθηκαν το 1999 θεωρούν τους εαυτούς τους τη δεύτερη γενιά των Buena Vista Social Club, αφού τέσσερα από τα μέλη των Buena Vista, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Pio Leiva, αποτέλεσαν τους ιδρυτές τους.

Το εξαμελές  σχήμα παραμένει μουσικά πιστό στο Son Cubano και παίζει κλασικά κομμάτια, παρουσιάζοντας επίσης και πολλές αυθεντικές συνθέσεις.

Για την καλύτερη ανάμειξη του παλιού με το καινούριο, το συγκρότημα ηγείται ο εκπληκτικός τραγουδιστής Luis Frank Arias, εξαιρετικός δεξιοτέχνης του Son Cubano.

Luis Frank Arias: Φωνή

Leriosver Moracen Alemani: τρομπέτα

Nicolás Sirgado: Μπάσο, φωνή

Sergio Veranes: tres cubano, φωνή

Querol Aldana: κυθάρα, φωνή

Vivo Barrera: κρουστά

Fabián Sirgado: congas, φωνή

Δευτέρα, 31 Ιουλίου, ώρα 20.30 @ Πλατεία Ηρώων

Είσοδος Ελεύθερη

 


Σχετικα

Στο ελληνικό καφενείο του Ριζοκαρπάσου

Εξόργισε το «bullying» παρουσιάστριας εναντίον του πρίγκιπα Τζορτζ

3 «επικίνδυνα» λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ

«Τέλος» οι άδειες οδήγησης για φέτος

Μόνο 3 μέρες πρέπει να εργάζονται όσοι είναι άνω των 40 ετών

Είναι αυτή η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας;