O πολύ ιδιαίτερος γάμος στην Αγία Νάπα που έγινε viral

Ένας Σπαρτιάτης στρατιώτης και μια αρχαία Ελληνίδα θεά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και έκαναν όλη την Κύπρο να μιλάει γι’ αυτούς.

 


Article featured image
Article featured image

Και όχι άδικα, αφού ο τρόπος που επέλεξε το ζευγάρι να παντρευτεί δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο, και σίγουρα απέχει πολύ από το κλασσικό γαμπριάτικο κουστούμι και το λευκό πριγκιπικό νυφικό.

Το ζευγάρι από το Λίβανο, το οποίο έχει ελληνικές ρίζες παντρεύτηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου με πολιτικό γάμο στο Δήμο Αγίας Νάπας, με τον Richard να ντύνεται Έλληνας Σπαρτιάτης στρατιώτης, και την Roxanne ελληνίδα θεά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο γαμπρός έχει ελληνική καταγωγή από τον πατέρα του ενώ η νύμφη από τη μητέρα της» ενώ το ζευγάρι εξέφρασε την ευχή «η Θεά του Ερωτα, η Αφροδίτη να προστατεύσει το γάμο τους».

 



 

Όπως ανέφεραν οι νεόνυμφοι «οι λόγοι που τους ώθησαν να επιλέξουν τις συγκεκριμένες ενδυμασίες για την ημέρα του γάμου τους ήταν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι χώρα με μεγάλη ιστορία στον έρωτα, την ομορφιά και τη δύναμη και το ότι τελούσαν τον γάμο τους στο νησί της Αφροδίτης, της Θεάς της ομορφιάς».

 

 

*Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ