Τι συμβαίνει μετά την κατανάλωση 1, 2 και 3 ποτηριών κρασιού

19 viral φωτογραφίες ως η καλύτερη απόδειξη σε σχέση με το γνωμικό «οίνος ευφραίνει καρδίαν».

 


Article featured image
Article featured image

Όποιος έχει περάσει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και θέλει να χαλαρώσει με λίγο κρασί, μπορεί εύκολα να καταλάβει τι συμβαίνει εδώ.

Το project του Marcos Alberti με τίτλο «3 ποτήρια» ξεκίνησε με ένα αστείο και μερικά ποτά με τους φίλους του.

Το φωτογραφικό project απεικόνιζε αρχικά τους φίλους του ίδιου του φωτογράφου, πρώτα εντελώς νηφάλιους αμέσως μετά τη δουλειά και στη συνέχεια αμέσως μετά που κατανάλωσαν 1, 2 και 3 ποτήρια με κρασί.

Αφότου όμως κυκλοφόρησε η ιστορία τους στο Facebook, το «αστείο» έγινε viral. Μόλις την πρώτη βδομάδα, το post συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο προβολές και σχεδόν 1.800 σχόλια. Οπότε ο Alberti αποφάσισε να το εξελίξει και όχι μόνο με φίλους του αυτή τη φορά.

«Η πρώτη φωτογραφία έβγαινε με το που οι συμμετέχοντες έφταναν στο στούντιο αμέσως μετά το γραφείο, εξ ου και το άγχος και η κόπωση μετά από μια ολόκληρη μέρα στο γραφείο, αλλά και η δυσφορία λόγω κίνησης μέχρι να φτάσουν εκεί, είναι διάχυτα στο πρόσωπό τους. Οι τρεις επόμενες φωτογραφίες έβγαιναν μετά από κάθε ποτήρι κρασί, μια λήψη κάθε φορά, τίποτα φανταχτερό που να επηρεάζει τη διάθεση του εκάστοτε συμμετέχοντα, ένα πρόσωπο και ένα τοίχος».

Αν αναρωτιέσαι γιατί αυτή η σειρά φωτογραφιών έγινε τόσο δημοφιλής, οποιοσδήποτε έχει περάσει μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και θέλησε μετά να χαλαρώσει με λίγο κρασί, μπορεί εύκολα να σου δώσει την απάντηση!

Κατανάλωση με μέτρο και πάντα υπεύθυνα, εννοείται.

 


Πηγή: Upworthy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ