Οι αναγνώστες της CITY ταξιδεύουν στην Κύπρο [η Μαργαρίτα πήγε Κρήτου Τέρρα]

Στη CITY αγαπάμε την Κύπρο και πιο πολύ αγαπάμε να την ταξιδεύουμε. Απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού κρύβεται κάτι το οποίο περιμένει να το βρεις, να το ανακαλύψεις και να το γνωρίσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Απόκρυφες παραλίες, μυστικές σπηλιές, εντυπωσιακές καταπράσινες πλαγιές και ένα σωρό άλλες φυσικές ομορφιές που χρειάζεται μια ζωή για να τις δεις.

Και επειδή είναι μάλλον αδύνατον να «ανακαλύψουμε» την Κύπρο μόνοι μας, οι Cityzens ανέλαβαν να το κάνουν για εμάς.

Η Cityzen Μαργαρίτα Κακουλλή βρέθηκε με την οικογένεια της, στο χωριό της Επαρχίας Πάφου Κρήτου Τέρρα και συγκεκριμένα στο σημείο του καταρράκτη Κρεμμιώτη του οποίου η φυσική ομορφιά μπορεί να παραλληλιστεί με αυτή του Αμαζονίου.

Ο ποταμός του Κρεμμιώτη (ο οποίος ρέει πλέον κατά τους χειμερινούς μήνες) βρίσκεται στο ΒΑ μέρος της κοινότητας, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο, πνιγμένο στο πράσινο, με τρεχούμενα νερά και διάφορα είδη της πανίδας να «φωλιάζουν» εκεί. «Αυτό που είδαν τα μάτια μας, μόνο ως υπερθέαμα μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι ένα μαγευτικό τοπίο που αξίζει κάποιος να το επισκεφθεί. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τίποτα δεν σε προϊδεάζει γι’ αυτό που κρύβεται πίσω από το στενό δρομάκι που πρέπει να διασχίσεις για να βρεθείς εκεί».



Διάβασε κι αυτό: «Ανακαλύψαμε» τον Αμαζόνιο της Κύπρου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 



 

*Αν σου αρέσει κι εσένα να ταξιδεύεις και να ανακαλύπτεις την Κύπρο, στείλε μας τις δικές σου φωτογραφίες και πες μας τη δική σου ιστορία στο info@cityfreepress.com.cy.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ