Πρόταση γάμου στον αέρα λίγο πριν προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ήθελε να της κάνει την πιο μαγική πρόταση γάμου που έγινε ποτέ και τελικά τα κατάφερε απογειώνοντας την, στην κυριολεξία.

 


Article featured image
Article featured image

Με τη βοήθεια του προσωπικού της πτήσης ΒΑ2672 της British Airways από Gatwick προς Λάρνακα, ο Joseph Harding έκανε στην επί δυο χρόνια σύντροφό του, Nicola Lewington, την πιο σημαντική ερώτηση της ζωής τους – και αυτή, ευτυχώς, είπε το μεγάλο ναι!

Θέλοντας να κάνει ακόμη πιο «μαγική» και ξεχωριστή την στιγμή της πρότασης, η αερογραμμή φιλοξένησε στο αεροσκάφος της το μουσικό ντουέτο Jack & Joseph, που ερμήνευσε ένα τραγούδι που έγραψε ειδικά για την περίσταση, με τους στίχους να εκφράζουν όλα τα χαρακτηριστικά που ο Joseph αγάπησε στη σύντροφό του. Μετά τη θετική κατάληξη της πρότασης, και φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια, η British Airways κέρασε τους μελλόνυμφους σαμπάνια και τοποθέτησε στα προσκέφαλα των καθισμάτων τους κεντημένες θήκες που έγραφαν «Mr Harding & Mrs Harding to-be» και που φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε μαζί του, ως ενθύμιο της «μαγικής» αυτής πτήσης.

Ο Joseph Harding, 41, που γνώρισε τη Nicola πριν δύο χρόνια καθώς περνούσε μπροστά από το ζαχαροπλαστείο στο οποίο εκείνη δούλευε, μας διηγείται: «Εδώ και καιρό ήθελα να ζητήσω από τη Nicola να με παντρευτεί, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω το πώς και το πού. Ήξερα ότι αν γονατούσα με το δακτυλίδι στα μέσα της πτήσης, θα ήταν η απόλυτη έκπληξη, και έτσι επικοινώνησα με την British Airways, ευχόμενος ότι θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες μού επέτρεψαν να δείξω στη Nicola πόσο πολύ την αγαπάω και είμαι πραγματικά ευγνώμων στη British Airways που συνέβαλε στο να γίνει αυτή η πρόταση ιδιαίτερα ξεχωριστή.»

Η μέλλουσα νύφη, Nicola Lewington, 48, που κατάγεται από το Southampton της Αγγλίας, δήλωσε: «Έμεινα εντελώς άφωνη μόλις είδα τον Joseph να έρχεται προς εμένα στον διάδρομο του αεροσκάφους, κρατώντας καρτέλες. Με συγκίνησε αφάνταστα ο τρόπος με τον οποίο μου έκανε την πρόταση, ήταν πραγματικά σαν σκηνή από την ταινία “Love Actually”. Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ιδανική. Πετάμε στα σύννεφα από χαρά. Ακόμη δεν το πιστεύω!»

Ο κυβερνήτης, Amit Saini, ανάφερε: «Γινόμαστε συχνά μάρτυρες εκπληκτικών στιγμών που διαδραματίζονται σε αεροδρόμια, αλλά και στον αέρα. Είτε πρόκειται για επιστροφή στην πατρίδα και επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα, είτε είναι οι πρώτες διακοπές των παιδιών στο εξωτερικό, τα ταξίδια μπορεί να συνοδεύονται με στιγμές ξεχωριστές. Όταν μας πλησίασε ο Joseph εκφράζοντας την επιθυμία του να κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της πτήσης μας, θελήσαμε πραγματικά να τον βοηθήσουμε να κάνει αυτή τη σημαντική στιγμή, όσο το δυνατόν πιο αξιομνημόνευτη. Τη χρονιά που μας πέρασε, είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε και να εκπλήξουμε πολλούς και ξεχωριστούς μας επιβάτες, και τώρα ψάχνουμε για ακόμη περισσότερους ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσαμε να προσφέρουμε βοήθεια και φυσικά εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια των ερχόμενων μηνών, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες μαγικές στιγμές για τους πελάτες μας παγκοσμίως.»

Η British Airways καλεί τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση μαζί της να στείλουν τις δικές τους ιστορίες μέσω e-mail, αν θέλουν και αυτοί να προσθέσουν μια νότα «μαγείας» στο ταξίδι τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ