Αυτό το τζιν έχει κάνει θραύση [και δεν ξέρουμε το γιατί]

Εντάξει, το έχουμε καταλάβει, στον έρωτα και τη μόδα όλα επιτρέπονται. Κάθε φορά όμως ένα καινούργιο hot fashion item έρχεται να μας μπει στο μάτι και να μας δημιουργήσει αμφιβολίες για την ύπαρξη και το γούστο μας.

 


Article featured image
Article featured image

Είμαστε πολύ συντηρητικοί ή απλά κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο; Μάλλον το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο αφού μοιάζει με αυτό της κότας που γέννησε το αυγό.

Το φετινό καλοκαίρι είδαν πολλά τα μάτια μας, από τα ροζ φλαμίνγκο μέχρι τις καλοκαιρινές (;) γούνινες παντόφλες. Οκ, το συνηθίσαμε.

Μάλλον όμως η έμπνευση των σχεδιαστών δεν έχει τελειωμό, αφού μάλλον βρήκαν το hot item του χειμώνα το οποίο ήδη στην Αμερική έχει κάνει θραύση, άρα πολύ σύντομα θα επισκεφθεί και τη γειτονιά μας.

Η τελευταία καινοτομία στη μόδα λοιπόν αφορά τα τζιν και συγκεκριμένα ένα νέου τύπου φερμουάρ που αποφάσισε να τοποθετήσει σχεδιαστής στο Λος Άντζελες, το οποίο έχει άνοιγμα 360 μοιρών. Με απλά λόγια ανοίγει από τη μια άκρη μέχρι την άλλη και σκίζει το τζιν στα δύο.

Προς το παρόν το συγκεκριμένο φερμουάρ εφαρμόστηκε μόνο σε γυναικεία τζιν και φαίνεται να το λάτρεψε το κοινό της Αμερικής, παρότι στοιχίζει 1.800 δολάρια και μπορείς να το βρεις τόσο σε παντελόνια όσο και σε shorts.



Δες κι αυτό: 10 (δικά μας) αγαπημένα fashion αντικείμενα σχολιασμού

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ