Για πρώτη φορά βιολογικά τρόφιμα στα κυλικεία των κυπριακών σχολείων

Μια πολύ σημαντική καινοτομία για τη νέα σχολική χρονιά είναι η, για πρώτη φορά, ένταξη βιολογικών προϊόντων στα είδη που θα προσφέρονται στα σχολικά κυλικεία.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά τη διάρκεια της παρεμβατικής μελέτης του ORGANIKO LIFE+ «Βιολογική Διατροφή και Υγεία παιδιών» σε δημοτικά σχολεία, η οποία ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, είχε διαπιστωθεί η απουσία βιολογικών προϊόντων στα κυλικεία.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι o Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, κ. Χατζηαθανασίου, ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν βιολογικά προϊόντα στα σχολικά κυλικεία με την καινούρια σχολική χρονιά.

O κ. Χατζηαθανασίου είπε ότι η σημαντική καινοτομία για τη νέα σχολική χρονιά είναι η, για πρώτη φορά, ένταξη βιολογικών προϊόντων στα είδη που θα προσφέρονται καθώς και η δημιουργία ειδικής κατηγορίας προϊόντων για παιδιά με ειδικές διατροφικές ανάγκες (π.χ. παιδιά με διαβήτη).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Δορυφόρος κατέγραψε βίντεο με ηφαίστειο που εξερράγη για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν 500 χρόνια

Article featured image

Πώς το βαρύτερο έντομο στον κόσμο, που ζυγίζει όσο ένα ποντίκι, γλίτωσε από την εξαφάνιση

Article featured image

Ο περίεργος λόγος που έγινε ξανά viral η περίφημη τοιχογραφία του Μαραντόνα στη Νάπολη