Διαγωνισμός καλύτερης επιχειρηματικής ιδέας για νέους επιστήμονες

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού χρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο: «Ευρωπαϊκή Σύμπραξη Πανεπιστημίων και Επιχειρήσεων με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των νέων επιστημόνων από τους τομείς STEM (Θετικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά)», η εταιρεία GrantXpert Consulting, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το CYBAN, το Chrysalis Leap, το Sigmalive και ακόμη 10 οργανισμοί από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, τη Μάλτα και τη Λιθουανία, ανέπτυξαν ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πακέτο βοηθώντας τους διδακτορικούς φοιτητές και τους κατόχους διδακτορικών τίτλων να αναπτύξουν επιχειρηματικές δεξιότητες και να αξιοποιήσουν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους για τη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

 


Article featured image
Article featured image

Έπειτα από την πιλοτική δοκιμασία του προγράμματος σε 7 χώρες, οι 5 καλύτεροι συμμετέχοντες από κάθε χώρα έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στην Ακαδημία Επιχειρηματικότητας και σε Διαγωνισμό Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία (Κύπρο) από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι 35 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές ιδέες που ανέπτυξαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου μπροστά από την κριτική επιτροπή του έργου και το ευρύ κοινό. Ο Ευρωπαϊκός αυτός Διαγωνισμός γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και είναι μία μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, αλλά και για δικτύωση και δημιουργία νέων συνεργειών.

Ο Διαγωνισμός Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας θα λάβει χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, στο Culture Centre του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, στις 6 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει δεξίωση δικτύωσης.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό εντελώς δωρεάν, μέσα από τη δήλωση συμμετοχής στο email: admin@grantxpert.eu μέχρι τη Δευτέρα 11/9. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Στέφανη Αψερού, Αssistant Project Manager, GrantXpert Consulting:

Τηλ. Επικοινωνίας: + 35722 669266

Εmail: research@grantxpert.eu

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ιστοσελίδα: www.euscient.eu

Facebook page: www.facebook.com/euscient

Twitter account: @euscient

LinkedIn Account: EU Project Scient


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ