Ετοιμαστείτε, το «Survivor» επιστρέφει [και μπορείς να το ζήσεις]

Αποτέλεσε το hit της προηγούμενης σεζόν με φανατικούς τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο. Και μπορεί να πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο καιρό για να παρακολουθήσουμε το «Survivor2», ένας στίβος μάχης όμως που θα στηθεί στο ΓΣΠ θα μας προσφέρει και πάλι μια αυθεντική εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» σας φέρνει πιο κοντά στη μοναδική αυτή εμπειρία με τη διοργάνωση «Survive For Life». Μάριος Πρίαμος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Πάνος Αργιανίδης και Ειρήνη Κολιδά έρχονται στην Κύπρο, για έναν καινούργιο αγώνα επιβίωσης, με πολύ καλό σκοπό.

Γνωρίστε από κοντά τους ήρωες του επιτυχημένου ριάλιτι και διαγωνιστείτε μαζί με τα παιδιά σας στον ειδικά διαρρυθμισμένο στίβο μάχης, περνώντας από μια σειρά εμποδίων φτιαγμένη για αυθεντικούς Survivors.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε μαζί με τους αγαπημένους σας παίχτες μέσα στο ειδικό photobooth που θα είναι στημένο εκεί, μαζί με αυθεντικά έπαθλα από το νησί του Αγίου Δομίνικου και πολλές άλλες εκπλήξεις συμπεριλαμβανομένων και καταπληκτικών δώρων από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Παρουσιάστρια της διοργάνωσης «Survive For Life» η Κάλια Ελευθερίου, ενώ στη μουσική την ευθύνη θα έχουν οι «Παπιγιόν band».

Στις 3 Σεπτεμβρίου, από τις16:30 - 21:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γήπεδο Στίβου ΓΣΠ

 

Τιμές Εισιτηρίων:

7 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών

10 ευρώ για ενήλικες

20 ευρώ VIP / PHOTOBOOTH

 

*Εισιτήρια θα προπωλούνται στους φούρνους Πανδώρα.

Χορηγός Επικοινωνίας: Εκδοτικός Οίκος “Δίας”

Μεγάλος Χορηγός Διοργάνωσης: Παγκύπριος Σύνδεσμος, «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96 20 25 60

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ