Οι διαφορετικές φωτογραφίες της Στέφανι που λάτρεψε το διαδίκτυο

Διαφορετικές, ανάμεσα σε όλη αυτή την ψεύτικη τελειότητα που καθημερινά περνάει μέσα από το timeline των social media.

 


Article featured image
Article featured image

Μια τελειότητα που κούρασε, γιατί πολύ απλά δεν είναι πραγματική, δεν μπορεί να είναι πραγματική. Άλλωστε το αποτέλεσμα φαίνεται και από τις αντιδράσεις του κόσμου όταν κατά καιρούς αντικρύζουν ρεαλιστικό υλικό να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, απεικονίζοντας ανθρώπους στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Ανθρώπους όπως η Stephanie και ο Arryn, ένα νεαρό ζευγάρι από το Τέξας. Δεν είναι μοντέλα, αλλά φίλοι με τη φωτογράφο Bria Terry και αποφάσισαν να ποζάρουν μαζί, για μια boudoir φωτογράφιση  η οποία τελικά έσπασε το ίντερνετ και μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να διαδίδεται και να γίνεται αναπαραγωγή από χιλιάδες χρήστες και μίντια.  

Η προφανής αγάπη, η χημεία, η εμπιστοσύνη και η ομορφιά των εικόνων είναι απροσδόκητα θαυμάσια απάντηση σε κακόβουλα σχόλια για το σώμα της που έχει δεχτεί η πρωταγωνίστρια.  

Στην αρχή ήταν διστακτική και δεν πίστευε πως θα έπρεπε να το κάνει. Τελικά είπε πως η διαδικασία την έκανε να αισθανθεί πιο σέξι από ποτέ και πως της προσέθεσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το σύντροφό της. Η Stephanie είχε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα στα εκατομμύρια γυναικών που αγωνίζονται με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και τα στερεότυπα.  



 

*Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ