Η επίσημη τοποθέτηση του Άνασσα

Σε σχέση με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, για τις εργασίες στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτούσια η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο Facebook:

 

Το ξενοδοχείο Άνασσα λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και ειδική ευαισθησία στις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Με την ίδια έγνοια και φροντίδα -και έχοντας εξασφαλίσει τη συναίνεση των Τοπικών Αρχών- λειτουργήσαμε και τις τελευταίες μέρες. Γι’ αυτό είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε ότι ουδεμία ζημιά ή επιβάρυνση του περιβάλλοντος έχει υπάρξει από τις ενέργειές μας.

Διαπιστώνοντας όμως ότι υπάρχει σύγχυση όσον αφορά τον Φορέα που έχει την αρμοδιότητα να παραχωρεί τις σχετικές άδειες, έχουμε τερματίσει τις όποιες εργασίες, έχουμε ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και θα σεβαστούμε πλήρως τις όποιες αποφάσεις και υποδείξεις των Αρχών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέα δοκιμή αποστολής SMS για μέτρα αυτοπροστασίας: Διαφορετικές οι ώρες ανά επαρχία

Article featured image

Δέσμευση για διορθωτικές κινήσεις για τις χορηγίες από το Υφ. Πολιτισμού, εντός Απριλίου οι απαντήσεις

Article featured image

Τι απάντησε ο Πρόεδρος για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο