Το γκέι BDSM βίντεο με δόκιμους αεροπόρους δημιούργησε αντιδράσεις [NSFW]

Περίμενε κανείς το αντίθετο;

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά οι πρωταγωνιστές - δημιουργοί δόκιμοι αεροπόροι, το ανέβασαν στο YouTube την περασμένη Δευτέρα (15/01). Στη συνέχεια το κατέβασαν, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Νεαροί άντρες ντυμένοι με δερμάτινα εσώρουχα και kinky αξεσουάρ, χορεύουν με μουσικό background 'Satisfaction' του Benni Benassi, τρώνε μπανάνες, όλο νόημα, αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και κάνουν twerking.

Το μουσικό βίντεο – παρωδία με πρωταγωνιστές δόκιμους του κρατικού ρωσικού ινστιτούτου αεροπορίας, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο και δυσαρέσκεια στη Ρωσία και στη διοίκηση του συντηρητικού εκπαιδευτικού φορέα, όπου αμφότεροι δεν φημίζονται για την ανοχή τους στη διαφορετικότητα.

Το ερασιτεχνικό βίντεο-παρωδία λίγο μετά τη δημοσίευσή του αφαιρέθηκε από το Υοutube, αλλά αναφέρθηκε στη διεύθυνση του Ινστιτούτου Πολιτικής Αεροπορίας του Ulyanovsk (UIGA), στους χώρους του οποίου προφανώς κινηματογραφήθηκε.

Οι αρχές του ιδρύματος ζήτησαν να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση καθώς χαρακτήρισαν το βίντεο «δυσάρεστο» και ‘προσβλητικό’. «Έχω εργαστεί εδώ για πάνω από 20 χρόνια και αυτή είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση. Τι κρίμα! Επενδύουμε τόσο πολύ στους ανθρώπους και αυτοί συμπεριφέρονται έτσι», δήλωσε ο Petr Timofeev, επικεφαλής του τμήματος διαχείρισης του UIGA.   

Το Ινστιτούτο, ο παλαιότερος στην Ρωσία φορέας εκπαίδευσης για την πολιτική αεροπορία, βρίσκεται στο Ulyanovsk, μια μεγάλη πόλη στην κεντρική Ρωσία περίπου 700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. 

Το βίντεο αυτό παραβιάζει για πολλούς τη νομοθεσία για την γκέι προπαγάνδα και οι πρωταγωνιστές ίσως αντιμετωπίσουν σκληρή τιμωρία. 

 



 



Με πληροφορίες από: rt.com, LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ