Μετά τη λήξη του συναγερμού ‘μπήκαν’ όλοι στο Pornhub

Τα απανωτά κλικ μίλησαν!


Article featured image
Article featured image

Η είδηση θα μπορούσε να αφορά την Κύπρο, αφού από χθες το μεσημέρι βρισκόμασταν σε κατάσταση κίτρινου συναγερμού λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Στην Χαβάη όμως είχαν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο φόβο, αφού ξαφνικά οι κάτοικοι του νησιού έλαβαν μήνυμα σε κινητά και laptops ότι από στιγμή σε στιγμή ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο με στόχο τη Χαβάη.

Μάλιστα το προειδοποιητικό μήνυμα έλεγε πώς δεν πρόκειται για άσκηση και ότι όλοι έπρεπε να τρέξουν να κρυφτούν στα καταφύγια για να προστατευτούν.

 



 

Εντούτοις, όπως αποδείχθηκε στην πορεία ο πύραυλος δεν εκτοξεύθηκε ποτέ, με το συναγερμό να λήγει λίγη ώρα αργότερα και τους κατοίκους να επιστρέφουν ανακουφισμένοι στα σπίτια τους.

Το θέμα είναι όμως ότι όλη αυτή η ένταση και το άγχος που συσσωρεύτηκαν, έπρεπε κάπως να εκτονωθεί και τι άλλο θα ήταν καλύτερο από μια περιήγηση στο Pornhub.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η μεγαλύτερη πλατφόρμα ερωτικών ταινιών στον κόσμο, οι επισκέψεις για ενήλικες μειώθηκαν κατά 77% το πρώτο τέταρτο από τη μετάδοση του μηνύματος. Ωστόσο, όταν αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό, τότε οι περισσότεροι χρήστες σκέφτηκαν να κάνουν μια μικρή περιήγηση στο Pornhub προκειμένου να «χαλαρώσουν» λίγο από την πίεση και να κατεβάσουν τους παλμούς της καρδιάς.

 



 

 

*Με πληροφορίες από RT, athens voice 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ