Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας με τα φθηνότερα εισιτήρια

Δεν χρειάζεσαι ούτε γνώσεις ταξιδιωτικού πράκτορα ούτε κάποια ιδιαίτερη τεχνική.

 


Article featured image
Article featured image

Χρησιμοποίησε μερικές από τις γνωστότερες μηχανές αναζήτησης πτήσεων για να βρεις τις πιο οικονομικές πτήσεις αλλά και τους καλύτερους συνδυασμούς ωραρίων και αεροπορικών εταιρειών.

Απλώς πρέπει να έχεις υπομονή και να ψάχνεις λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθιζες, μπαίνοντας στις αγαπημένες σου αεροπορικές εταιρείες για να δεις τις προσφορές που βγάζουν κάθε περίοδο.  

 

Οι καλύτερες προσφορές είναι τον Ιανουάριο

Η καλύτερη περίοδος να κλείσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια είναι τώρα, τον Ιανουάριο, καθώς είναι η στιγμή που οι περισσότερες αεροπορικές κατεβάζουν τις τιμές τους και κάνουν και αυτές εκπτώσεις.

 

Απόφυγε τα cookies

Στις αναζητήσεις σου για εισιτήρια, για να πετύχεις τις πιο φθηνές πτήσεις, συνδέσου μέσω του παραθύρου ανώνυμης περιήγησης. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν cookies κάθε φορά που συνδέεσαι μέσω του browser σου και γνωρίζοντας τις αναζητήσεις σου σε χρεώνουν πιο ακριβά την επόμενη φορά που θα ξανακοιτάξεις μια συγκεκριμένη πτήση. Μπαίνοντας ανώνυμα λοιπόν μπορείς να γλυτώσεις αυτή την επιπλέον χρέωση.  

 

Χρήση μηχανών αναζήτησης και alerts

Χρησιμοποίησε μερικές από τις γνωστότερες μηχανές αναζήτησης πτήσεων για να βρεις τις πιο οικονομικές πτήσεις αλλά και τους καλύτερους συνδυασμούς ωραρίων και αεροπορικών εταιρειών.

Αφού έχεις βρει την πτήση που σε καλύπτει:  

1. Δημιούργησε alert ώστε να σου έρχονται ενημερώσεις για το πότε πέφτει ή ανεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου που θέλεις να αγοράσεις.  

2. Πήγαινε στο site της κάθε μίας αεροπορικής και αγόρασε από εκεί τα τελικά εισιτήρια ακόμα και αν είναι συνδυασμός δύο αεροπορικών εταιρειών. Να είσαι σίγουρος πως θα έχεις πετύχει το καλύτερο deal.  

 

Ταξίδεψε μεσοβδόμαδα

Είτε έχεις στη διάθεσή σου μόνο ένα Σαββατοκύριακο είτε ετοιμάζεσαι να σχεδιάσεις ένα πολύ μεγαλύτερο ταξίδι, ψάξε για πτήσεις που ξεκινούν μέσα στην εβδομάδα και απόφυγε το Σάββατο καθώς οι πτήσεις εκείνη την ημέρα είναι πάντα οι πιο ακριβές της εβδομάδας.

 

Μην ταξιδεύεις όταν ταξιδεύουν όλοι

Ζήτησε άδεια νωρίτερα ή αργότερα από τις ημερομηνίες που συνήθιζες μέχρι τώρα ώστε να μπορέσεις να κάνεις πιο οικονομικά το ταξίδι που επιθυμείς.   Καθώς ο περισσότερος κόσμος ψάχνει τιμές και κόστη για συγκεκριμένες ημερομηνίες, αυτό σημαίνει πως η ζήτηση ανεβαίνει αυτόματα και το ίδιο και οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία.

 

Φτάνοντας στον προορισμό σου

Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις ATM ώστε να αλλάξεις συνάλλαγμα όταν επισκέπτεσαι μια ξένη χώρα. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μην χρεωθείς τρελά χρεώσεις σε σχέση με αυτά των καταστημάτων συναλλάγματος.

Με πληροφορίες από τη Lifo 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ