Γιατί όλοι ασχολούνται με τις τρίχες της Lourdes; [aka κόρη της Madonna]

Όχι τις τρίχες των μαλλιών της, τις άλλες, που έχει στη μασχάλη.

 


Article featured image
Article featured image

Θα μπορούσε ναι γίνει οτιδήποτε και να έχει τα πάντα, που κατά κάποιο τρόπο τα έχει, παρόλα αυτά η πρωτότοκη κόρη της Madonna, Lourdes, επιλέγει τον εύκολο δρόμο της αυτοπροβολής και της δημοσιότητας, προκαλώντας τα media και τα σχόλια αυτών χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στις πρωτοχρονιάτικες φωτογραφίες που ανέβασε η Madonna στο Instagram της με τους φίλους και τα παιδιά της, ανέβασε και μία μαζί με την κόρη της Lourdes στην οποία φυσικά διακρίνεται η μία της μασχάλη η οποία είναι αξύριστη.

Η 21χρονη κόρη της διάσημης τραγουδίστριας ως γνωστόν δεν αποτριχώνει τις μασχάλες της, προτιμώντας μια πιο φυσική ομορφιά.

Ωστόσο, στην πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία κάπως υπερέβαλε αφού για πρώτη φορά πόζαρε στο φακό έχοντας τόσο έντονη τριχοφυΐα. Και φυσικά, η φωτογραφία έγινε viral και θέμα σε πολλά μίντια.   

Το στιγμιότυπο ανέβασε στο λογαριασμό της η Lourdes, που κοινοποίησε διάφορες φωτογραφίες με τα παιδιά της, μία εκ των οποίων αυτή που είναι αγκαλιά με τη Lourdes που με σηκωμένα χέρια αγκαλιάζει την μητέρα της.«Είμαστε έτοιμοι για σένα 2018», έγραψε στη λεζάντα η Madonna.

 




 

We are Ready For You 2018! #llove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ