Ο Μιλτής αποσύρει την αγωγή κατά Χριστόφια

Δεν θέλει τα 22 εκατομμύρια που διεκδικούσε μέσω αυτής, αφού σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν υπήρξε εξώδικος συμβιβασμός μεταξύ του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και του γνωστού επιχειρηματία.

 


Ο εκ των δικηγόρων του κ. Χριστόφια, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο κ. Νεοφύτου προτίθεται να προβεί σε σχετική δήλωση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, την ερχόμενη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι, με την οποία θα αποσύρει την αγωγή του εναντίον του κ. Χριστόφια.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε κατά πόσο υπήρξε κάποιο αντάλλαγμα προκειμένου ο κ. Νεοφύτου να αποσύρει την αγωγή του, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε «Σε καμία περίπτωση», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για εξώδικο διακανονισμό.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η τελική απόφαση του δικαστηρίου η οποία είχε επιφυλαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2017 κατά την οποία οι δικηγόροι των δύο πλευρών προέβησαν στις τελικές τους αγορεύσεις επί των θέσεων τους. 

Ο κ. Νεοφύτου διεκδικεί με την αγωγή το ποσό των 22 εκατ. ευρώ περίπου για οικοδομικές εργασίες που, όπως ισχυρίζεται, έχει διενεργήσει στις οικίες του κ. Χριστόφια στη Μακεδονίτισσα και στο Κελλάκι και για χρήματα που έδωσε στην Ομόνοια και για την προεκλογική εκστρατεία του κ. Χριστόφια.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τους δύο πρώην πολύ καλούς φίλους.


Σχετικα

Τι κοινό έχουν οι Κύπριοι αρχιτέκτονες του παρελθόντος με τους Κύπριους μουσικούς του σήμερα;

Ποιος θα παρουσιάσει το «The Voice of Greece»;

Από σήμερα, λέμε… Καλό Μεσημεράκι

Στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία

Κυκλοφορεί ψήφισμα για τερματισμό ανέγερσης αίθουσας δεξιώσεων δίπλα στη Μονή Αρχαγγέλου

Ο Μάρκος διέσωσε έναν σκύλο στη Λεμεσό, μέσα από λάκκο βάθους 8 μέτρων