Στη Λευκωσία τις Τετάρτες παίζει Jazz [και καλό φαγητό]

Μπορείς να φανταστείς καλύτερο συνδυασμό;

 


Article featured image
Article featured image

Αν γουστάρεις τη φάση, τότε θα αγαπήσεις τις Τετάρτες στο CAFÉ AMERICAIN και το Vafeas Jazz Series το οποίο αποτελεί ένα πάντρεμα υψηλών μουσικών και γαστρονομικών απαιτήσεων!

Κάθε Τετάρτη στις 21:00, υπό τους ήχους μιας σειράς από διαφορετικές τζαζ παραστάσεις τις «VAFEAS JAZZ SERIES» με συμμετοχή επιλεγμένων καλλιτεχνών με υψηλή ποιοτική αντίληψη, απολαμβάνετε τις γευστικές προτάσεις της σεφ Κωνσταντίνας Ιωάννου.

Οι βραδιές ξεκινούν με δείπνο και επιλογές από μια μεγάλη κάβα κρασιών και εξελίσσονται σε τζαζ πάρτι με ξεχωριστή ταυτότητα και τον απόηχο της τζαζ απ’ τα παλιά.

Συμμετέχουν σημαντικοί μουσικοί της Κυπριακής τζαζ σκηνής με γνωστά jazz standards, αγαπημένα blues και swing, καινούργιες αυθεντικές δουλειές και φιλοξενία διεθνών καλλιτεχνών της τζαζ από το εξωτερικό. 

Την μουσική επιμέλεια των VAFEAS JAZZ SERIES  έχει ο drummer και καλλιτεχνικός διευθυντής της A.VAFEA JAZZ Projects, Ιωάννης Βαφέας.

 





*Για το πρόγραμμα της κάθε Τετάρτης αλλά και για τις λοιπές δράσεις των δύο συνεργατών μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του CAFÉ AMERICAIN.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ