Έμαθες τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο;

Το Σάββατο υπάρχει πιθανότητα να παρατηρούνται μεμονωμένες βροχές στην Επαρχία Πάφου και Λεμεσού, μέχρι νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με το Kitasweather. Πιθανό και λίγες νιφάδες στο Τρόοδος.

 


Article featured image
Article featured image

Σύντομα ο καιρός όμως θα καταστεί κυρίως αίθριος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, οι μέγιστες θερμοκρασίες σημειώνουν άνοδο, ενώ οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα παραμείνουν γύρω στα ίδια επίπεδα εκτός από τα ορεινά οποθ σημειώνουν μικρή άνοδο

Το πρώτο μισό της επόμενης βδομάδας, ο καιρός συνεχίζει κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία σημειώνει περεταίρω μικρή άνοδο.

Πιθανή αλλαγή στο καιρικό σκηνικό, από τις 3 του μήνα και μετά. 

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου:

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να επικρατεί παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ