«Δικαίωμά τους» λέει ο Καρογιάν στην επιστολή του

Ο Μάριος Καρογιάν παίρνει θέση σχετικά με την παραπομπή του στο πειθαρχικό από το Δημοκρατικό Κόμμα.

 


Article featured image
Article featured image

Σχεδόν αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής που άφησε απ’ έξω τον υποψήφιο του ενδιάμεσου χώρου Νικόλα Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος του Δημοκρατικούς Κόμματος και τα συλλογικά όργανα του κόμματος έπειτα από διαβούλευση, προχώρησαν σε παραπομπή 22 μελών και στελεχών του ΔΗΚΟ σε πειθαρχικό, αφού όπως υποστηρίζει η ηγεσία του ΔΗΚΟ καθόλη την προεκλογική περίοδο υπέσκαπταν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ένας εξ αυτών και ο τέως πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, ο οποίος έπειτα από την απόφαση για παραπομπή του σε πειθαρχικό, απάντησε μέσω επιστολής την οποία δημοσιεύουμε πιο κάτω.

 

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή του Μάριου Κάρογιαν:

Λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της κορυφαίας πολιτικής και πολιτειακής διαδικασίας, το ενδιαφέρον και η προσοχή των πολιτών θα πρέπει να είναι στραμμένη προς την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια, τόσο στη διαχείριση του κυπριακού προβλήματος όσο και για την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη του τόπου

Η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, με εκπληκτική ταχύτητα και για προφανείς λόγους, χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής και επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη ευθιξίας, αντί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Πρόεδρος του Κόμματος τέθηκε εκτός της μάχης του 2ου γύρου των προεδρικών εκλογών, πεισματικά επιμένει στην γνώριμη της εσωστρέφεια και στην εκκαθάριση εσωκομματικών λογαριασμών.

Προφανώς αποφεύγει να απαντήσει στα πώς και τα γιατί της αποδοκιμασίας της και αναζητά τους αποδιοπομπαίους τράγους στους οποίους θα φορτώσει τις δικές της ευθύνες. Δικαίωμά τους! 

Στο παρόν στάδιο δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στα μικροπολιτικά παίγνια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ. Αμέσως, μετά τις εκλογές θα υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για να συζητηθούν τα πεπραγμένα και τα αποτελέσματα της στρατηγικής, της πολιτικής και της τακτικής τους που οδήγησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χιλιάδες μέλη, φίλους και οπαδούς του Κόμματος να αποστασιοποιηθούν και έφεραν ένα ιστορικό Κόμμα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. Από ρυθμιστή και πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων σε κόμμα διαμαρτυρίας.

31 Ιανουαρίου, 2018


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ