Έκθεση με 85 αυθεντικά έργα τέχνης στην Κύπρο

Μια πρωτοβουλία που στηρίζει τον ΠΑΣΥΚΑΦ, προάγει την Τέχνη και τον Πολιτισμό στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Η διεθνής ομαδική έκθεση έργων τέχνης του «The Space Art For Charity» επανέρχεται φέτος με θέμα τη ‘ζωή’ και στηρίζει τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η έκθεση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αξιόλογων καλλιτεχνών από την Κύπρο και την Ευρώπη όπως του Φίλιππου Γιαπάνη, Άντρου Ευσταθίου, Ανδρέα Μακαρίου, Κυριάκου Λύρα, Λούη Σταύρου Γιανναπή, Artiste Andre, Πηνελόπης Κωνσταντίνου, Michael Gorman, Γιώργου Κοτσώνη, Katja Tonja, Julie Hart, Anna Privaloff, Anna Roman, Μαρία Ιγνατίου, Sharen Taylor, Δέσποινας Χρίστου, Alexander Marescu and Keith Walker, θα χαρίσει χρώμα στην Πάφο, στη Λεμεσό και στη Λευκωσία, με περισσότερα από 85 αυθεντικά έργα τέχνης που έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Πάφο. 

Το πρόγραμμα της έκθεσης έχει ως ακολούθως:

17 – 24 Φεβρουαρίου: Ξενοδοχείο Αλμύρα, Πάφος

3 - 8 Μαρτίου: Πολιτιστικό Κέντρο Αμαθούσια Αφροδίτη, Λεμεσός

10 - 17 Μαρτίου: 1010 Hall, Λευκωσία

Την τελευταία μέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πάρτι για το κλείσιμο και δημοπρασία για όσα έργα δεν θα έχουν πωληθεί μέχρι εκείνη τη μέρα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Στόχος του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι η διατήρηση της ποιότητας στη ζωή με πρόληψη της ασθένειας και στήριξη των ασθενών με καρκίνο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ