Εικόνες από τη νέα καφετέρια του επιβατικού τερματικού στο Λιμάνι

«ΝΑΙ»

 


Αυτό είναι το όνομα τής νέας καφετέριας που μόλις λειτούργησε στον επιβατικό τερματικό στο λιμάνι Λεμεσού, στέλνοντας ένα αισιόδοξο και θετικό μήνυμα. Παράλληλα, όπως διαβάζουμε, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για ανέγερση της καντίνας η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη εντός Οκτωβρίου.

Τη λειτουργία της καφετέριας ανέλαβε η εταιρεία Ispall Investments Ltd για περίοδο τριών χρόνων, έπειτα από ανταγωνιστική διαδικασία ανοικτών προσφορών. Η λειτουργία της καφετέριας εντάσσεται στο πλαίσιο βελτιωτικών ενεργειών που υλοποιεί η διαχειρίστρια εταιρεία με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών.   

Το «Καφέ Ναι», όπως ονομάζεται, βρίσκεται στην Αίθουσα Αναχωρήσεων (κέλυφος 5) του Νέου Επιβατικού Τερματικού και είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους επιβάτες κατά την αναχώρηση των κρουαζιερόπλοιων. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, απολαμβάνοντας την ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων που προσφέρεται καθώς και ελαφριά σνακ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την καφετέρια θα μπορεί να επισκεφθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και το ευρύ κοινό. Επιπρόσθετα, η DP World Limassol αξιολογεί σε αυτό το στάδιο προτάσεις δυνητικών επενδυτών που αφορούν τη λειτουργία καταστημάτων, εστιατορίων και άλλων παροχών στις εγκαταστάσεις της αίθουσας επιβατών.

Σημειώνεται πως, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανέγερσης καντίνας στον τομέα ευθύνης της DP World Limassol, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει εντός Οκτωβρίου και θα εξυπηρετεί το προσωπικό της εταιρείας.

 


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)