«Πάμε να δεις» τον Δημήτρη Φανή;

«Πάμε να δεις» είναι ο τίτλος ενός ανέκδοτου τραγουδιού του Δημήτρη Φανή, σε στίχους Κυριάκου Πισή, και ταυτόχρονα ο τίτλος μιας βραδιάς αφιερώματος και περιπλάνησης στο καλό λαϊκό τραγούδι.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανάγκη για αυτή την περιπλάνηση  ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε ο Δημήτρης Φανής με  αγαπημένους φίλους του καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε η απόφαση να ξαναπαίξουν μαζί μας την ιστορία του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Αυτήν ακριβώς τη διάθεση θα μεταφέρουν ο Δημήτρης και η παρέα του στις 27 Οκτωβρίου στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, αφού τα λαϊκά τραγούδια ξέρουν καλά το μυστικό που ενώνει σε μια αγκαλιά- παρέα ερμηνευτές κι ακροατήριο.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια μαγική βραδιά. Μια βραδιά,  που το τέλος της θα μας βρει όλους μια παρέα και θα αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους.

Μαζί με τον Δημήτρη Φανή επί σκηνής η Χριστιάνα Παύλου και ο Δημήτρης Μεσημέρης.

 

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Πάμπος Δημητρίου, κρουστά

Ελεάνα Ανδρέου, κόντραμπασο,

Μάρα Φιλίππου, πιάνο

Βερόνικα Αλωνεύτου, σαντούρι

Νίκος Παπαλεοντίου, ακουστική κιθάρα

Γιώργος Δημητρίου, μπουζούκι-λαούτο

Φώτης Μουσουλίδης,

ακορντεόν-διεύθυνση ορχήστρας

 

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στις 10:00μ.μ

Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης, Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17,

1010 Παλιά Λευκωσία.

Είσοδος: €10

Κρατήσεις: 22664697

 

Μέγας Χορηγός: Κ&Δ Κυπριανού

Χορηγοί: Κλακέττα, FX Sound, Let’s go driving

 

Πληροφορίες: @demetrisfanisofficial

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ