«Έλα στη Θέση μου» για δεύτερη χρονιά

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα», διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Συνέδριο/Ημερίδα «Έλα στη θέση μου ΙΙ».

 


Article featured image
Article featured image

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 π.μ. στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, θεραπευτές και όσους ενδιαφέρονται για παιδιά και συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Επιπλέον για πρώτη φορά θα διεξαχθεί το βιωματικό σεμινάριο «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ» μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν και διερευνήσουν τις δικές τους αναπαραστάσεις για τα παιδιά με αναπηρία παρατηρώντας τη διαφορετικότητα του κάθε «ζωντανού» βιβλίου.

Την έναρξη του συνεδρίου θα προσφωνήσει ο έντιμος Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου και έχει ενταχθεί στις δράσεις του Συνδέσμου για Εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην Υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.monadikaxamogela.com ή στο 99219079.

Η είσοδος είναι δωρεάν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

ΑΙ εντόπισε πάνω από 100 κρυμμένους εξωπλανήτες σε δεδομένα της NASA

Article featured image

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να πηγαίνουμε στην τουαλέτα, σύμφωνα με ειδικούς

Article featured image

Πόσα βήματα την ημέρα βοηθούν πραγματικά στην απώλεια βάρους