Καθημερινές πτήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την Cyprus Airways

Και ο χειμώνας θέλει μικρές ανάσες.

 


Article featured image
Article featured image

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πτήσεων προς Θεσσαλονίκη για το χειμώνα 2018/19.

Οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 23 Οκτωβρίου 2018. Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης αυξημένη συχνότητα πτήσεων  στο δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα, από 4 εβδομαδιαίες πτήσεις σε καθημερινές πτήσεις. Επιπλέον, η Cyprus Airways στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς για το δρομολόγιο Λάρνακα Αθήνα, αποφάσισε να βάλει επιπρόσθετες πτήσεις στις 26 και 28 Οκτωβρίου.

 Οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου 2018 κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ