Στείλε κι εσύ μια ευχή στον 6χρονο που έκανε μοναχικά γενέθλια, μπορείς

Ένα like στη φωτογραφία του θα δώσει χαρά και στήριξη στο λυπημένο αγόρι.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση άρχισε να γίνεται viral από χθες το απόγευμα με διάφορα ελλαδικά και κυπριακά site να κοινοποιούν την ιστορία ενός 6χρονου αγοριού από την Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων με καλεσμένους 32 συμμαθητές του, από τους οποίους δεν εμφανίστηκε κανείς στο πάρτι.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η μητέρα του Τέντι, Σιλ Ματσίνι, θεώρησε σωστό να εκθέσει το παιδί της και την ιστορία του στον τηλεοπτικό σταθμό της περιοχής ABC 15, στέλνοντας φωτογραφία του στεναχωρημένου μικρού ο οποίος καθόταν μόνος σ’  ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Και αφού η ίδια του η μητέρα, τον έκανε βορρά πρώτα στην τηλεόραση και έπειτα στο διαδίκτυο, κόσμος και ντουνιάς που πήρε χαμπάρι τι είχε γίνει έσπευσε να κοινοποιήσει το άρθρο με λεζάντες τύπου «μάνα μου ρε», «ας κάνουμε όλοι μια ευχή για τα γενέθλια του μικρού Τέντι» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα σχόλια που δήθεν μου τάχα θα δώσουν λίγη χαρά στο λυπημένο εξάχρονο αγόρι.

Αυτό που δεν είδαμε ακόμη και ελπίζουμε να μην το δούμε, είναι να κυκλοφορήσει η φωτογραφία του Τέντι με την προτροπή να κάνουμε όλοι ένα like για να σωθεί η χαμένη αυτοπεποίθηση του μικρού Τέντι.

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ