Τα πρώτα σημεία αυτοματοποιημένης παραλαβής πακέτων SwipBox ήρθαν και στην Κύπρο

Τα σημεία βρίσκονται ήδη σε τρείς υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

 


Article featured image
Article featured image

Η DHL, παγκόσμια πρωτοπόρος στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών και logistics, ανακοινώνει την τοποθέτηση και λειτουργία των πρώτων αυτοματοποιημένων σημείων παραλαβής SwipBox στην Κύπρο. H νέα υπηρεσία θα φιλοξενείται σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου των υπεραγορών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να παραλαμβάνει την αποστολή του, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τα σημεία παραλαβής SwipBox, αποτελούν μια καινοτομία στην εξυπηρέτηση των διεθνών αποστολών, που συνήθως αφορούν παραγγελίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ιδιαίτερα για τους ιδιώτες καταναλωτές. Σε αρκετές περιπτώσεις τέτοιων αποστολών δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η παράδοση σε εργάσιμες ώρες, καθώς ο παραλήπτης βρίσκεται στο χώρο εργασίας του και όχι στη διεύθυνση αποστολής η οποία συνήθως είναι το σπίτι του. Τα αυτοματοποιημένα σημεία SwipBox προσφέρουν μοναδική ευκολία στη διαχείριση των παραλαβών για τους πελάτες, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα της απουσίας του παραλήπτη από το χώρο παραλαβής, την ώρα άφιξης του διανομέα.

Το SwipBox είναι ένα σύστημα θυρίδων υψηλής ασφαλείας μέσα στις οποίες, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τον πελάτη για το σημείο παραλαβής, η DHL θα τοποθετεί τα πακέτα. Στις παραγγελίες που διαχειρίζεται η DHL, ο πελάτης, αφού παραγγείλει τα προϊόντα του από το ηλεκτρονικό κατάστημα, δέχεται ενημερωτικό μήνυμα SMS ή email, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του ο ίδιος από το SwipBox που τον εξυπηρετεί, στις ώρες λειτουργίας των υπεραγορών. Η παραλαβή γίνεται με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού που λαμβάνει ο πελάτης με SMS και καλείται να καταχωρήσει στο swipbox, γεγονός που κρίνει τη διαδικασία απολύτως ασφαλή.

Ο κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής της DHL Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Στη DHL Express αναζητούμε καινοτόμους τρόπους ώστε να βελτιώνουμε την εμπειρία που λαμβάνουν οι πελάτες μας. Τα συστήματα SwipBox προσφέρουν μοναδική ευκολία και είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσουν με την ευχρηστία τους και τους καταναλωτές στην Κύπρο.»

Η εμπειρία από την εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων SwipBox στο εξωτερικό έχει αποδείξει την ενθουσιώδη υποδοχή των καταναλωτών και το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό ικανοποίησης από αυτή τη νέα διάσταση στην εμπειρία του online shopping. Τα πρώτα SwipBox έχουν τοποθετηθεί σε τρεις υπεραγορές Σκλαβενίτη στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, ‘Εγκωμη (Λευκωσία), στη Λεωφόρο Πάφου, Κάτω Πολεμίδια (Λεμεσός) και στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (Λάρνακα).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ