Καινούργια βίντεο από τη Λουβάνα Δίσκοι για τη σειρά «eleven63 sessions»

Η Λουβάνα Δίσκοι παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ζωντανά ηχογραφημένων βίντεο, eleven63 Sessions, το οποίο φιλοξενεί τη μπάντα Lemesios.

 


Article featured image
Article featured image

Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2017 για να αποδώσει ζωντανά τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Κωνσταντίνου Λεμέσιου Dysphasia. Ο Κωνσταντίνος Λεμέσιος είναι Κύπριος συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής. Ασχολείται κυρίως με τη σύνθεση μουσικής για κινηματογράφο, το performance και την παραγωγή.

Η μπάντα αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Παυλίδη στα τύμπανα, Νεκτάριο Κάσσαρ στο μπάσο, Αντώνη Κουμπαρή στην ηλεκτρική κιθάρα, Αντρέα Χατζηπαντελή στην ηλεκτρική κιθάρα και στα live electronics και βεβαίως τον Κωνσταντίνο Λεμέσιο στη φωνή, την κιθάρα και τις λούπες. Για τις ανάγκες του eleven63 Sessions, την μπάντα πλαισιώνουν στα φωνητικά οι Χριστίνα Αβερκίου και Ανδρέας Μωϋσέως.

 

 

Η σειρά των ζωντανών βίντεο του δεύτερου επεισοδίου ‘eleven63 Sessions’, αποτελείται από τα τραγούδια «Little Boy», «Picture Perfect» και «Stepping Down». Τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος ο Λεμέσιος και τους στίχους η Qliona. Το album έχει σαν βάση τη ροκ, με αρκετές επιρροές από progressive και alternative ακούσματα, σε συνδυασμό με electronic και film scoring στοιχεία. Τα κομμάτια του Λεμέσιου έχουν μια ιδιαίτερη μουσική χροιά και μελωδικότητα, η οποία συνδυάζεται αβίαστα με το ροκ στοιχείο και τις σκληρές κιθάρες, δημιουργώντας έναν έντονα συναισθηματικό μουσικό κόσμο γεμάτο αντίθεση. Οι επιρροές του προέρχονται από καλλιτέχνες όπως οι Jeff Buckley, Queens Of The Stone Age, Pink Floyd, Radiohead, Leo Brouwer, György Ligeti, Clint Mansell καθώς και Moderat, Nicolas Jaar.

 

 

Τα ζωντανά βίντεο οπτικογραφήθηκαν και ηχογραφήθηκαν στο studio eleven63. Την παραγωγή ανέλαβε ο Αντρέας Τραχωνίτης και ο Κωνσταντίνος Λεμέσιος. Η σκηνοθεσία και το video editing έγιναν από τον Αντρέα Χριστοφίδη . Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Αντρέα Τραχωνίτη, ενώ το mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο.

Lemesios - eleven63 Sessions: https://tinyurl.com/lemesios-eleven63sessions

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη: www.lemesios.com

Περισσότερες πληροφορίες για τη Λουβάνα Δίσκοι: www.louvanarecords.com

 

Διάβασε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Λεμέσιου στη CITY με αφορμή την εν λόγω κυκλοφορία

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ