Αυτό, συνέβη σε κυπριακό ξενοδοχείο

Είναι αυτή η πιο αηδιαστική και ταυτόχρονα τρομακτική ανάρτηση που είδαμε online τελευταία;

 


Article featured image
Article featured image

Σχεδόν καθημερινά περνούν από το timeline χιλιάδες περίεργες αναρτήσεις που είτε μας προκαλούν αηδία, είτε αποστροφή, είτε λύπη, είτε όλα μαζί πολλές φορές.

Ανεξάρτητα από το αντικείμενο της ανάρτησης, τριγύρω μας συμβαίνουν τόσα πολλά άσχημα πράγματα που προκαλούνται από τον άνθρωπο, που σε βάζουν στη διαδικασία να απορείς πώς καταντήσαμε έτσι ως είδος.

Πρόσφατα μία ανάρτηση που έγινε στο «Πού Πήγαμε» μας δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα –κυρίως αηδίας- ως προς το πώς μπορεί ένας επιχειρηματίας ο οποίος παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης, να λειτουργεί με έναν τόσο αντιεπαγγελματικό και επιβλαβή τρόπο.

Η εν λόγω ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες για του λόγου του αληθές, αναφέρει πως το στρώμα στο κρεβάτι του δωματίου που έμεναν σε κυπριακό ξενοδοχείο είχε λεκέδες με αίματα, τους οποίους ανακάλυψε από ένα τυχαίο περιστατικό.

Λίγες μόλις ώρες αργότερα, η εν λόγω ανάρτηση έγινε viral με δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις που καταδίκαζαν το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Δεν γνωρίζουμε εάν η συγκεκριμένη κυρία προέβη σε καταγγελία –όπως θα έπρεπε να έκανε- για το περιστατικό, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν τέτοια περιστατικά σε μία χώρα κατ’ εξοχήν τουριστική, αποτελεί από μόνο του μείζον ζήτημα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ