Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων μέσα από ένα συναρπαστικό 3D μιούζικαλ

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα κορίτσι πέρασε μέσα από ένα καθρέφτη στη Χώρα των Θαυμάτων και μαζί της παρέσυρε όλους εμάς σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και τρέλα.

 


Article featured image
Article featured image

H ιστορία της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων είναι πάντα διαχρονική και επίκαιρη, καθώς οι περιπέτειες της μας περιγράφουν τη μάχη της ανθρώπινης φύσης με τα στεγανά της κοινωνίας και μας διδάσκει πως η κάθε ημέρα αν το επιλέξεις, μπορεί να είναι διαφορετική.

Μια πιο μοντέρνα και διαφορετική προσέγγιση του διαχρονικού παραμυθιού του Λούις Κάρολ, «Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων» θα απολαύσουμε στο συναρπαστικό 3D μιούζικαλ  που έρχεται στην Κύπρο, στις 13 Οκτωβρίου στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 14 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

 



Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του μιούζικαλ Dmitry Skachkov, στον 21ο  αιώνα δεν πρέπει να είσαι αρχαϊκός, γι’ αυτό και μεταφέρει την Αλίκη σε ένα σύγχρονο κόσμο, ακριβώς όπως το δικό μας.

Έτσι αυτή τη φορά, θα δούμε την Αλίκη να ονειρεύεται τη δόξα των ποπ σταρ και να ταξιδεύει μέσα από τον καθρέφτη στον κόσμο της showbiz. Τι είναι όμως πιο σημαντικό; Μια επιτυχημένη ποπ σταρ ή ένας καλός φίλος; Μήπως οι πραγματικές αξίες της ζωής είναι πολύ πιο σημαντικές από όλες τις «ψευδοαξίες» της showbiz;

 



Η υπέροχη παραλλαγή του θρυλικού παραμυθιού «Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων» θα συναρπάσει σίγουρα μικρούς και μεγάλους, αφού θα νιώσουμε την αγωνία και θα ζήσουμε το μαγικό ταξίδι, με τη βοήθεια της νέας και πρωτοποριακής 3D τεχνολογίας που θα μας βυθίσει στον κόσμο των φαντασιώσεων και των ανατροπών. 

Οι ερμηνείες των ταλαντούχων ηθοποιών, η συναρπαστική μουσική, τα εκπληκτικά πολύχρωμα κοστούμια και τα εντυπωσιακά ακουστικά και οπτικά εφέ, μας  δημιουργούν μια ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία σε ένα κόσμο υπέροχα μαγικό.

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277 και ζήσε την πιο σαγηνευτική περιπέτεια.

Για παιδιά έως 12 ετών μπορείτε να εξασφαλίσετε 30% έκπτωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ