10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον γοητευτικό κριτή του «My Style Rocks»

Το «My style Rocks» επέστρεψε φέτος ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και με πολλά… γκάζια στα τακούνια.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας από τους καινούργιους κριτές του παιχνιδιού, ο οποίος επιβραβεύει κάθε φορά το στιλ που τα... σπάει μ’ έναν δικό του γοητευτικό τρόπο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα, τον αποκαλεί και ως τον George Clooney της Ελλάδας.  

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός Δημήτρης Αργυρόπουλος;

 

#1: Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι 47 ετών.

#2: Ξέρει από στυλ, ομορφιά και ό,τι σχετίζεται με τη γυναίκα, ενώ η θέση του κριτή δεν του είναι τελείως άγνωστη, καθώς συμμετείχε ως γκεστ και πέρσι στον τελικό του «My Style Rocks».

#3: Σπούδασε marketing και διαφήμιση στο Μιλάνο και εργάστηκε δίπλα στον διεθνούς φήμης φωτογράφο Oliviero Toscani.

#4: Πριν από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα media groups και διαφημιστικές εταιρείες της χώρας.

#5: Σήμερα είναι εκδότης και διευθυντής του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ, του περιοδικού Love Yourself, CEO της εκδοτικής εταιρίας Unique Media, αλλά και παραγωγός διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών.

#6: Τον ξέρουν όλοι ως τον πρώην άντρα της Μαρίας Μπακοδήμου. Δεν τον ενοχλεί όμως αυτό καθόλου. Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη στην εκπομπή Ooh la la! και τη Σάσα Σταμάτη «με τη Μαρία έζησα τη μισή μου ζωή. Είναι η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου. Είναι γνωστή, δημοφιλέστατη και αγαπιόμαστε πάρα πολύ».

#7: Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει επίσης, έναν γιο 10 ετών με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, με την οποία χώρισαν το 2010.

#8: Τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με την Χριστιάνα Μοίρα, η οποία έχει τελειώσει σπουδές στο marketing και έχει προϋπηρεσία σε πολυεθνικές εταιρείες στο Λονδίνο. Είναι συνιδιοκτήτρια των εστιατορίων Square Sushi και ταυτόχρονα ασχολείται με τη ζωγραφική, το styling και τη φωτογραφία.

#9: Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του, παλαιότερα είχε εθισμό σε ουσίες και αλκοολισμό και αναγκάστηκε να πάει στην Αμερική σε κλινική απεξάρτησης.

#10: Τα τελευταία 9 χρόνια είναι καθαρός τόσο από αλκοόλ, όσο και από ουσίες και στηρίζει τις οικογένειες που περνούν παρόμοιες καταστάσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ