«Σοκαρισμένο» το παλάτι από την παραίτηση της βοηθού της Μέγκαν

Η προσωπική βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε ξαφνικά έξι μήνες μετά τον βασιλικό γάμο και το παλάτι είναι «σοκαρισμένο».
 

Article featured image
Article featured image

Θεωρητικά τουλάχιστον, η εργασία για μέλος βασιλικής οικογένειας είναι glamorous και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο να θέλει κανείς να εγκαταλείψει μια δουλειά με τόσο πρεστίζ και μάλιστα, τόσο σύντομα.

Εκπρόσωπος του Kensington Palace αρνήθηκε να σχολιάσει την «αναχώρηση» της Melissa -το μοναδικό στοιχείο που δόθηκε είναι αυτό το όνομα- ωστόσο, σε μία κίνηση που συζητήθηκε, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ιδιαιτέρως επαινετικά, καθώς πηγή του παλατιού έκανε λόγο για ένα «εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο», προσθέτοντας ότι η Melissa είχε «καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του βασιλικού γάμου και θα λείψει από όλους στη βασιλική οικογένεια».

Η Melissa ήταν το πρόσωπο που διαχειρίστηκε μεταξύ άλλων το σκάνδαλο με τη συνέντευξη του πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ πριν από τον γάμο της με τον πρίγκηπα Χάρι.

Κατά τον βασιλικό βιογράφο, Robert Jobson (το νέο βιβλίο του οποίου έχει τίτλο «Charles At Seventy»), οι προετοιμασίες του γάμου είχαν τόσο στρες ώστε ο Χάρι ήταν εκείνο το χρονικό διάστημα «νευρικός και ευέξαπτος» με τα μέλη του προσωπικού, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του σε κάθε ευκαιρία -για το χατίρι της Μέγκαν, εννοείται.

Πηγή: Huffingtonpost


Φωτογραφία:
Joshua Earle o/ Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ