Τα Public στέλνουν το Terra Truck τους γεμάτο Black Friday προσφορές

Το φορτηγό του Public φορτώνει προσφορές. Μπες στο public-cy.com/BF και μάθε πρώτος όλες τις Black Friday προσφορές!

 


Article featured image
Article featured image

Ανυπομονείς για τηλεόραση, κινητό, κονσόλα, laptop, tablet και πολλά άλλα προϊόντα; Το Black Friday πλησιάζει… και όλα οδηγούν στο Public!

Η «Μαύρη Παρασκευή» γιορτάζεται στα Public με τεράστια επιτυχία, καθώς το κοινό έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή. Ο Νο1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και η εταιρεία που έφερε τo Black Friday στην Κύπρο το 2016, επιστρέφει για 3η χρονιά και ετοιμάζεται για μεγάλες προσφορές!

Μπορείς να ζήσεις αυτή την μοναδική εμπειρία στα έξι καταστήματα του Public σε όλη την Κύπρο. Φυσικά, στους εορτασμούς για το Black Friday θα συμμετέχει και το ολοκαίνουργιο κατάστημα στο Nicosia Mall!

Μπείτε στην ειδική πλατφόρμα του Black Friday και μάθετε πρώτοι τις τιμές! 16 μέτρα μήκος, 38 τόνοι βάρος, 85 κυβικά μέτρα χωρητικότητα. Είναι το Τerra Truck του Public και έχει μία αποστολή να ξεφορτώσει όλες τις προσφορές για το φετινό Black Friday!

Περιμένεις ενθουσιασμένος τη «Μαύρη Παρασκευή»; Ανυπομονείς για Black Friday τιμές στα αγαπημένα σου προϊόντα; Τι περιμένεις;! Μπες στο public-cy.com/BF και μάθε όλες τις Black Friday τιμές!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ