Βίντεο από τη δολοφονία του Σολωμού ανήρτησαν Τούρκοι χάκερ στον λογαριασμό του Βαρουφάκη

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, έγραψαν «Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους».

 


Article featured image
Article featured image

Τον λογαριασμό του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χάκαραν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

Στον λογαριασμό του πρώην υπουργού αναρτήθηκε βίντεο, με το σχόλιο «Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους», αλλά και βίντεο με την στιγμή που πυροβολείται ο Σολωμός Σολωμού.

 


 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: «Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».

 

 

Μέχρι αυτή τη στιγμή (00:30 ξημερώματα Σαββάτου), πάντως, ο λογαριασμός του παραμένει χακαρισμένος, καθώς αναρτώνται tweets με τουρκικό περιεχόμενο! Χαρακτηριστικά, προβάλλονται σκηνές από τουρκικά σίριαλ, που δείχνουν ακόμα και την Αθήνα να καταλαμβάνεται από Τούρκους! 

Ένα εκ των «τιτιβισμάτων», μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!».

 



Οι Τούρκοι χάκερ, μάλιστα, «πανηγυρίζουν» στο Facebook για το... κατόρθωμά τους, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας χακαρίστηκε» και «ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών σε σοκ. Η τουρκική σημαία είναι κρεμασμένη στον λογαριασμό του».

Σε άλλες αναρτήσεις τους στο Twitter του πρώην ΥΠΟΙΚ αναφέρουν μάλιστα ότι επιτέθηκαν στον λογαριασμό του, επειδή «είναι υποστηρικτής του Γκιουλέν και των Κούρδων τρομοκρατών του PKK»!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Κατσαρίδες και μύγες έκλεισαν το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο που έγινε γνωστό από τη σειρά «Sex and the City»

Article featured image

Σύγχρονες Τάσεις Υγιεινής Ζωής: Γιατί οι Εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι και Διαιτολόγοι Είναι Πιο Απαραίτητοι από Ποτέ

Article featured image

Μια εικόνα από τη Γάζα που υπενθυμίζει ότι σε κάποια παιδιά στερήθηκε το δικαίωμα να είναι απλώς παιδιά