Κυνηγός αντίκρισε κάτι ασυνήθιστα μακάβριο όταν σκότωσε το θήραμά του

Το αποτέλεσμα από μια μάχη της φύσης σε μια επιδραστική φωτογραφία.

 


Article featured image
Article featured image

Το Τμήμα Άγριας Ζωής του Κεντάκι δημοσίευσε μια πολύ ασυνήθιστη φωτογραφία την περασμένη εβδομάδα στο Facebook: ένα νεκρό ελάφι με δύο κεφάλια.

Το ζώο σκοτώθηκε από κυνηγό ο οποίος ανακάλυψε τη μακάβρια προσθήκη.   Ένα κομμένο κεφάλι ήταν προσαρτημένο στα κέρατα του ζώου που πυροβόλησε. Το κεφάλι ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και μπλεγμένο στα κέρατα της άλλης κεφαλής.

 

 

«Δεν είναι σαφές ποιες είναι οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το περίεργο μπλέξιμο. Ανεξάρτητα από αυτό, ήταν πραγματικά ένα σπάνιο θήραμα», ανέφερε η υπηρεσία.

Ο κυνηγός Bob Long του Marshall County, δήλωσε ότι υποπτεύεται ότι το κεφάλι ανήκε σε ένα ελάφι που είχε πεθάνει εδώ και εβδομάδες μετά από μάχη με το άλλο ζώο. Τα κέρατα των ζώων μπλέχτηκαν και το ζωντανό ελάφι βρέθηκε ενωμένο με το θύμα του.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και συνήθως οδηγεί σε θάνατο και των δύο ζώων αν δεν καταφέρουν να ξεμπλέξουν τα κέρατά τους.

Aυτό που παραμένει μυστήριο είναι το πώς το κεφάλι αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο σώμα, αν και εκτιμάται πως αυτό έγινε λόγω της σήψης και του βάρους.

 

Πηγή: Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυξήσεις ακόμη και στις οικονομικές θέσεις του εξώστη στη Σκάλα του Μιλάνου

Article featured image

Μελέτη επιχειρεί να δώσει απάντηση για το θάνατο της μούσας του Μποτιτσέλι

Article featured image

Γιατί μετά από μερικά ποτάκια ζητάμε junk food;