Μια αυθεντική γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά ανοίγει (και πάλι) στην Λευκωσία

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό!

 


Article featured image
Article featured image

Χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές γερμανικές λιχουδιές όπως Lebkuchen και Stollen, τα οποίες προμηθεύτηκε ο Σύνδεσμος ειδικά για την εκδήλωση κατευθείαν από τη Γερμανία. Το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα. 

Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει και φέτος την γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 στο γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε στη Μάρκου ∆ράκου 21 και το Chateau Status που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, στη Μάρκου ∆ράκου 12 (1102 Λευκωσία), από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική από διάφορα σχήματα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα όπως λουκάνικα, νόστιμες βάφλες, το γνωστό «Glühwein» (ζεστό αρωματικό κρασί), γερμανική μπύρα και πολλά άλλα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές.

Όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος διοργανώνει την εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την εκδήλωση στηρίζει το Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου και το Chateau Status.

 

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίεςinfo@kyprogermanikos.eu, www.facebook.com/CyprusGermanCulturalAssociation

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ