Η εξομολόγηση του ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, λίγο μετά το χειρουργείο

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, αφηγήθηκε όσα πέρασε ενώ εξομολογήθηκε όλα όσα σκεφτόταν

 


Article featured image
Article featured image

Το βίντεο δημοσιεύτηκε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό το Youtube, με τον Έλληνα αθλητή να μιλάει για όσα πέρασε πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί μέχρι και να αποσυρθεί.

Το βίντεο ξεκινά με τον Λευτέρη Πετρούνια, γυμνό από την μέση και με το χέρι στον νάρθηκα, να δείχνει την ακριβή διαδικασία που χρειάζεται για να φορέσει απλώς την μπλούζα του. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και όλους τους Έλληνες που έχουν σταθεί δίπλα μου, όσοι με γνωρίζουν κι όσοι δεν με γνωρίζουν σαν να είμαι δικός τους άνθρωπος. Αυτό με συγκινεί καταρχάς και σίγουρα με κάνει να θέλω να προσπαθήσω για πολλά πράγματα παραπάνω», λέει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων.   

Στη συνέχεια εξηγεί πόσο υπέφερε τους  προηγούμενους 10 μήνες, τους πόνους, τις δυσκολίες και όλη την προσπάθεια που κατέβαλλε για να αντέξει και να συνεχίσει, «Με όλη αυτή την καθημερινότητα ήμουν σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Δεν είχα χρόνο για μένα, για την οικογένειά μου. Την ημέρα του προκριματικού έφτασα σε να σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ. Να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ».

Πάντως, ο Πετρούνιας έκλεισε με ένα αισιόδοξο μήνυμα και με μία υπόσχεση για τους αγώνες στο Τόκυο το 2020.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ