Ο Μυλωνάς πρότεινε Σιούφτα για ευρωψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ και ο Νικόλας είπε όχι

Σημερινό δημοσίευμα του Πολίτη κάνει λόγο για πρόταση στο ΔΗΚΟ, από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Παύλο Μυλωνά, έτσι ώστε η δασκάλα Ελένη Σιούφτα να είναι υποψήφια του κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

 


Article featured image
Article featured image

Το δημοσίευμα του Πολίτη, πάντως, διέψευσε στη συνέχεια η ίδια η Ελένη Σιούφτα, μιλώντας στο SIGMALIVE [διαβάστε σχετικά εδώ]

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Π», η δασκάλα από την Αθηένου, η οποία βρέθηκε στο προσκήνιο έπειτα από ομιλία που εκφώνησε την 28η Οκτωβρίου στην εκκλησία του χωριού, μια ομιλία που δίχασε με το περιεχόμενό της, βρέθηκε πρόσφατα στα γραφεία του ΔΗΚΟ για να συζητήσει με τον Πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο την πιθανή υποψηφιότητά της.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, φαίνεται ότι απέρριψε την υποψηφιότητα επικαλούμενος τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει ο «Π» επικαλούμενος διασταυρωμένες πληροφορίες, δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί την πρόταση για να είναι υποψήφια η Ελένη Σιούφτα καθώς στην ομιλία της κάνει λόγο για αποστροφή προς τους «εχθρούς» εντός των τειχών και αναφέρεται στα «παραισθησιογόνα» που δήθεν χρησιμοποιούν, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτός ο «εχθρός» είναι ο ίδιος που διοργανώνει τις ‘πορείες υπερηφάνειας’ ζητώντας σου να επιβραβεύσεις τη διαστροφή».

Ως γνωστό, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ έχει βρεθεί σε πορείες υπερηφάνειας και έχει στηρίξει πολλές φορές τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Κύπρο.

Πάντως, η Ελένη Σιούφτα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του «Π», προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη αναφορά, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατυχής και ήταν άλλο που ήθελε να πει.

 

Διάψευση ήρθε και από τον Χρύση Παντελίδη του ΔΗΚΟ, ο οποίος, στο πλαίσιο της Πρώτης Εκπομπής του Ράδιο Πρώτο, δήλωσε ότι τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του «Π» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ουδέποτε απέρριψε μια τέτοια εισήγηση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ