Gala Dinner για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας

Τραγουδά η Στέλλα Γεωργιάδου. 


Article featured image
Article featured image

Με την ευκαιρία των 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς προς τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση, ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας ολοκληρώνει την φετινή του χρονιά με το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala Dinner που διοργανώνει στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:30 μμ στο ξενοδοχείο Golden Bay στην Λάρνακα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από την Στέλλα Γεωργιάδου η οποία θα συνοδεύεται στο πιάνο από τον Ρένο Τσόκκο. Η τιμή του δείπνου ανέρχεται στα 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ποτού.

Η βραδιά τελεί υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας, Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη. Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους Χορηγούς της εκδήλωσης HERMES AIRPORT και CTC-ARI καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές.

Η άμεση τους ανταπόκριση στην πρόσκληση για τη στήριξη της εκδήλωσης και η ευγενική τους χορηγία συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης και στις προσπάθειες του Συνδέσμου.

Σε καιρούς όπου οι οικονομικές αντιξοότητες για μη κρατικούς οργανισμούς είναι μεγάλες, απέδειξαν με την κίνηση τους το φιλανθρωπικό πρόσωπο της εταιρείας τους.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα του Συνδέσμου 24-365701 ή 99-306741.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ