Σύντομα η προκήρυξη διαγωνισμού για τη Μαρίνα της Πάφου

Έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία επικαιροποίησης του διαγωνισμού για τη Μαρίνα της Πάφου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί το συντομότερο δυνατό.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως μετά από συνομιλία που είχε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, αυτός τον πληροφόρησε ότι έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του Υπουργού έχει απαντήσει πίσω με συγκεκριμένες διαδικασίες που εισηγείται να ακολουθηθούν και αναμένει το συντομότερο δυνατόν να στηθεί η Επιτροπή Εργασίας η οποία στην συνέχεια θα επικαιροποιήσει τον διαγωνισμό ώστε να δοθεί σε δημοσιότητα.

Επιπρόσθετα ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως η προσφορά η οποία ακυρώθηκε προνοούσε για λιμάνι αναψυχής με συνολική χωρητικότητα 1000 θέσεων ελλιμενισμού.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε πως η υλοποίηση και η λειτουργία της μαρίνας της Πάφου θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη, θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού , του εμπλουτισμού και της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος , την προσέλκυση ναυτικού τουρισμού και επενδυτών και την ανάδειξη της περιοχής για πόλο έλξης για σκοπούς επενδύσεων αλλά και οικονομικής δραστηριότητας.

Στόχος μας συμπλήρωσε είναι να σπρώξουμε τα πράγματα όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός και έτσι το έργο να μπορέσει να κατακυρωθεί και να ξεκινήσει η κατασκευή και η λειτουργία του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ