Μάθαμε πού θα στηθούν φέτος τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Δήμου Λευκωσίας

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για Χριστούγεννα…

 


Article featured image
Article featured image

Αν κι εσύ είσαι Christmas lover και θέλεις να περάσεις τα Χριστούγεννά σου σε κλίμα γιορτινό, μάθε πως ήδη ξεκίνησαν να τοποθετούνται τα σπιτάκια που θα κοσμούν για περίπου ένα μήνα τον προαύλιο χώρο του παλιού Δημαρχείου, στην Πλατεία Ελευθερίας, μεταξύ Δημαρχείου και Ταχυδρομείου.

Όπως πληροφορηθήκαμε από την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λευκωσίας, Λεώνη Ορφανίδου, εκεί θα στηθεί ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με στόχο για ακόμη μια χρονιά η γιορτινή ατμόσφαιρα να πλημμυρίσει την πόλη.

Σλόγκαν της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, είναι «Χριστούγεννα στην πόλη μας».

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικο δέντρου, λοιπόν, από τον Δήμαρχο της πόλης στις 8 Δεκεμβρίου, ο χώρος θα αποτελεί για μικρούς και μεγάλους το απόλυτο «place to be».

Χορωδίες, ξυλοπόδαροι και πυροτεχνήματα θα είναι μόνο μερικά από τα highlights της ημέρας, ενώ κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης του δέντρου θα χιονίζει, όπως πληροφορηθήκαμε, μ’ έναν τρόπο μαγικό.

Τα σπιτάκια, μεταξύ άλλων, θα πωλούν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, ζεστό κρασί, λουκάνικα και διάφορα άλλα φαγητά και ποτά.

Στο χώρο θα υπάρχει επίσης photo booth για να βγάζουν μικροί και μεγάλοι φωτογραφίες, εντελώς δωρεάν.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει εργαστήρι του Άγιου Βασίλη με δωρεάν δραστηριότητες και αφηγήσεις παραμυθιών.

 

 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα υπάρχουν επίσης:

Stasikratous Street Party – 15 και 16 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην οδό Ερμού – 15 Δεκεμβρίου

Πολυεργαστηριακό Χρυσαλινιώτισσας – 14 Δεκεμβρίου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ