Αυτή είναι σίγουρα η πιο συγκινητική είδηση που θα διαβάσετε σήμερα

Ένα μικρό αγόρι έστειλε κάρτα γενεθλίων στον νεκρό πατέρα του στον ουρανό και η απάντηση που πήρε ήταν εξίσου συγκινητική.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι από τις στιγμές που κάθε σχόλιο και σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό, μοιάζουν μικρά και ανούσια. Όχι, δεν είμαστε μελό, ούτε μας αρέσει να γινόμαστε, μόνο που όταν διαβάζουμε τέτοια περιστατικά, σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο την ουσία και νιώθουμε βλάκες που καθημερινά αναλωνόμαστε σε μικροπράγματα ανούσια.

Ο 7χονος Jase Hyndman από την Βρετανία, αποφάσισε να στείλει κάρτα γενεθλίων στον πατέρα του «στον ουρανό» για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.   

Λίγο αργότερα, η ταχυδρομική υπηρεσία της Βρετανίας «Royal Mail» του απάντησε ότι το γράμμα είχε παραδοθεί με ασφάλεια και πως η κάρτα του είχε φτάσει στον πατέρα του.   

Η μητέρα του, Teri Copland, δήλωσε: «Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω πως αισθάνθηκε γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του πήρε την κάρτα του». Πρόσθεσε πως η κίνηση της υπηρεσίας ταχυδρομείων αποκατέστησε την πίστη της στην ανθρωπότητα.

 Απαντώντας στο φάκελο του Jase που ζητούσε να σταλεί στον ουρανό, ο Sean Milligan, υπάλληλος της Royal Mail δήλωσε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσω μαζί σας για το πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σας στον πατέρα σας στον ουρανό». «Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, το να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό...», πρόσθετε η απάντηση. «Θα συνεχίσω να κάνω ό, τι μπορώ για να εξασφαλίσω την ασφαλή παράδοση στον ουρανό», κατέληγε το γράμμα που εστάλη στον επτάχρονο.

 Η δημοσίευση με την απάντηση της υπηρεσίας του Royal Mail στον Jase μοιράστηκε πάνω από 200.000 φορές στο Facebook.  Ο Jase και η 10χρονη αδελφή του Neive θυμούνται κάθε χρόνο τα γενέθλια του πατέρα τους, μετά το θάνατό του τον Μάιο του 2014.   

Η μητέρα είπε πως ο μικρός ήταν συγκλονισμένος. «Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στη ζωή κάποιου», είπε στο BBC.

 

Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ