7 (πολύ) διάσημοι αστέρες που συμμετείχαν σε ταινίες πορνό

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Μα καμιά! 

 


Article featured image
Article featured image

Κάποιοι απ’ αυτούς το έκαναν για το κέφι τους, άλλη για προσωπική χρήση που απλώς διέρρευσε τυχαία (;) και μερικοί το έκαναν για να βγάλουν κάποια χρήματα, αφού κι αυτό δουλειά είναι.

Και μπορεί σήμερα ένας πορνοστάρ να αμείβεται και να απολαμβάνει αντίστοιχη δόξα, όπως ένας σταρ του Hollywood, ωστόσο χρόνια πριν το να συμμετάσχεις σε ταινία ερωτικού περιεχομένου ήταν κάπως… περιθωριακό.

Όλοι οι πρωταγωνιστές που ακολουθούν, σήμερα είναι στη λίστα με τους πιο αναγνωρίσιμους και ακριβοπληρωμένους celebrities παγκοσμίως και υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θέλουν ή προσπάθησαν να διαγράψουν το «αμαρτωλό» παρελθόν τους.

Ο δαίμων του διαδικτύου, παρόλα αυτά, δεν αφήνει τίποτα στη σκιά δίνοντας σε όλους εμάς τους περίεργους τη δυνατότητα να κάνουμε πού και πού αναδρομές στο παρελθόν και να ανακαλύπτουμε τις μυστικές ζωές γνωστών διασημοτήτων.

 

Για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο, όπως αρχικά δημοσιεύτηκε, μπες στο provocateur.gr

 

Marilyn Monroe η ρομαντική

Αν και δεν ήταν ηθοποιός πορνογραφικού περιεχομένου, ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παρακμής της σταδιοδρομίας της πληρώθηκε για κάμποσες γυμνές φωτογραφίες της.

Αποτέλεσμα εικόνας για marilyn monroe erotic photoshoot 1962



 

Kim Kardashian η πρακτική

Διάσημη για τη συνεργασία της με την Paris Hilton, η περίφημη, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, Kim Kardashian, έγινε γνωστή μετά από μια ταινία σεξ του διέρρευσε πρώην φίλος της. Αν και έγιναν οι απαραίτητες για τα μάτια του κόσμου μηνύσεις, έβγαλε στο κλαρί όλη τη ζωή και οικογένεια, με το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» και σήμερα απολαμβάνει τα δισεκατομμύρια των κόπων της.

Αποτέλεσμα εικόνας για kim kardashian sex tape





 

Τα X-files του David Duchovny

Ο ηθοποιός άρχισε την καριέρα του κάνοντας ένα επεισόδιο της περίφημης σειράς μαλακών πορνό «The Red Shoe Diaries». Έπειτα, ξεκίνησε να ασχολείται με σειρές που λατρεύτηκαν όπως η «Californication».

Αποτέλεσμα εικόνας για David Duchovny erotic movie

 

 

Τα (ερωτικά) φιλαράκια του Matt LeBlanc

Όπως και ο Joey στα αγαπημένα μας Φιλαράκια, ο Matt ήταν πάντα ένας «αγωνιζόμενος» ηθοποιός. Ξεκίνησε και αυτός κάνοντας κάποιες μαλακές ταινίες πορνό. Επίσης, ήταν και αυτός μέρος της σειράς μαλακών πορνό που ονομάζεται «The Red Shoe Diaries».

Σχετική εικόνα





 

Jackie Chan, ο πολεμιστής

Χωρίς σχόλιο...

Αποτέλεσμα εικόνας για Jackie Chan erotic movie

 

 

Όταν Arnold Schwarzenegger εξολόθρευε σελίδες (πορνό) περιοδικών

Ο από «πάντα περίεργος» αυτός τύπος δεν γύρισε ταινία πορνό, όμως πόζαρε πολλές φορές σε πορνογραφικές λήψεις, πριν γίνει μεγάλο αστέρι και ξεστομίσει μπόλικες βλακείες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Arnold Schwarzenegger erotic photos

 

 

Να τι έτρεχε με την Cameron Diaz, πριν πάρα πολλά χρόνια

3,5 εκατομμύρια δολάρια απαίτησαν από την Diaz, ώστε να θάψουν κάποιοι το Sex Tape βίντεο με τον Jason Segal. Όλα αυτά όμως ανήκουν στα μακρινά 19. Τώρα η καριέρα της είναι σε επίπεδα που ούτε εκείνη μάλλον φανταζόταν τότε...

Αποτέλεσμα εικόνας για Cameron Diaz sex scandal video





 

Ο Sylvester Stallone δεν έκανε μόνο το Ράμπο στα ρινγκ

Όπως σε βλέπουμε και μας βλέπεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για Sylvester Stallone  porn videos


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ