Κάτι πολύ καλό έχει να προτείνει το Παττίχειο από τον ερχόμενο Ιανουάριο

Μέσω του «Παττίχειο On Stage» οι θεατές θα μπορούν να ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου.

 


Article featured image
Article featured image

Μια εναλλακτική σκηνή 100 θέσεων προσθέτει το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, με στόχο να φιλοξενήσει ιδιαίτερες προτάσεις από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, αλλά και ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης σε απευθείας συναντήσεις με το κοινό.

Το θεατρικό αυτό «κουτί» των 100 θέσεων, δημιουργείται πάνω στη σκηνή του Παττιχείου, περίκλειστο από τις μαύρες κουΐντες και κουρτίνες, ενώ οι θεατές θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το θέαμα και τον καλλιτέχνη.

Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως μέχρι τώρα, απλώς μπροστά του θα παρουσιάζεται και το πλάνο του On Stage. Η είσοδος στο χώρο αυτό, θα λειτουργεί από την πίσω νότια πλευρά του Παττιχείου και θα οδηγεί τους θεατές κατευθείαν στη σκηνή του θεάτρου.

To Παττίχειο Οn stage κάνει την αρχή, τον ερχόμενο Ιανουάριο με έναν κορυφαίο θεατρικό μονόλογο με την υποκριτική και σκηνοθετική σφραγίδα ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. Ο Τάκης Χρυσικάκος σε μια ελεύθερη διασκευή, παρουσιάζει την «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη στις 8,9 και 10 Ιανουαρίου 2019, στις 8:30 το βράδυ.

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ