Το απειλητικό μήνυμα μητέρας σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν «γλίτσα» στα παιδιά της

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν τους επηρεάζει όλους θετικά.

 


Article featured image
Article featured image

Την είδηση τη διαβάσαμε στο βρετανικό thedailymash.co.uk και για να είμαστε ειλικρινείς, στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για το γνωστό φλεγματικό χιούμορ των Άγγλων που για τα δικά μας δεδομένα είναι λίγο ακραίο.

Ωστόσο, φαίνεται πως πρόκειται για πραγματικό γεγονός το οποίο τρομάζει και μοιάζει με… θρίλερ.

Μια μητέρα με τρία παιδιά, προειδοποίησε φίλους και συγγενείς πως αν έστω σκεφτούν να αγοράσουν στα παιδιά της το γνωστό παιχνίδι «γλίτσα» (slime) για δώρο Χριστουγέννων θα τους τεμαχίσει με μία λεπίδα.

Η Susan Traherne, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έστειλε σε φίλους και συγγενείς ένα email ενημερώνοντάς τους για τις επιτυχίες και για τα όσα κατάφεραν τα παιδιά της το χρόνο που πέρασε, μαζί με φωτογραφίες από διακοπές και εκδρομές. Εκτός όμως από αυτά, φέτος συμπεριέλαβε και μια απειλή προς όσους σκέφτονται να αγοράσουν τη γνωστή «γλίτσα» για δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά της.

 



 

Συγκεκριμένα γράφει: «Χριστούγεννα λοιπόν και δεν θέλω να τρελαθείτε και να αρχίζετε να αγοράζετε δώρα στα παιδιά, ανεξέλεγκτα. Έχουν ήδη πολλά. Τα βιβλία, βεβαίως, είναι πάντα ευπρόσδεκτα ενώ τους αρέσουν πολύ και τα αρκουδάκια. Ωστόσο, όποιος σκεφτεί να τους αγοράσει «γλίτσες» να ξέρει ότι θα τον κόψω φέτες με τη λεπίδα. Δεν με νοιάζει εάν έχει μαγνήτη ή αν λάμπει στο σκοτάδι. Δεν με νοιάζει αν έχει στρασάκια και το ονομάζουν μονόκερο, όποιος τους φέρει κάτι τέτοιο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βρίσκει πλαστικό χειρούργο να επιδιορθώσει τη ζημιά που θα του κάμω.

Σε αυτό το σπίτι έχουμε χαλιά, έχουμε κουρτίνες, έχουμε υπέροχα ρούχα, το να αγοράσετε στα παιδιά δώρο μία γλίτσα, είναι λες και φωνάζω έναν αγρότη να έρθει στο σπίτι με το τρακτέρ του και να αρχίσει να οδηγεί στο σαλόνι. Για τελευταία φορά σας προειδοποιώ πως αν φέρετε ένα τέτοιο δώρο θα κάνω το πρόσωπό σας να μοιάζει με αυτό του Jigsaw από την ταινία SAW και θα φοβάστε να κοιτάξετε στον καθρέφτη. Τέλος, Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ελπίζω να περάσετε πολύ όμορφα τις γιορτές σας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ