Οι Sinafi Trio ζωντανά στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης

Το Sinafi Trio αποτελείται από τρεις Ελληνίδες μουσικούς που γνωρίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη. 

 


Article featured image
Article featured image

Από το 2014 εώς και σήμερα, συνταξιδεύουν λέγοντας ιστορίες από τα cafe aman και τους μεϋχανέδες της Κωνσταντινούπολης, ιστορίες ξενιτιάς, χωρισμού, αγάπης, γλεντιού από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολίας, του Αιγαίου και της Ελλάδας.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα εμφανίζονται στην Τουρκία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης. συμμετείχαν σε μια συλλογή της Kalan Müzik που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2017-2018 με θέμα τα δημοφιλέστερα türkü (τούρκικα παραδοσιακά τραγούδια).

Σε λίγους μήνες, θα κυκλοφορήσει από την KALAN Müzik, η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με θέμα την γυναίκα και τους διάφορους ρόλους της (σύζυγος, μητέρα, ερωμένη, χήρα, ερωτευμένη κ.α) όπως αυτοί σκιαγραφούνται μέσα από τα τραγούδια της Ανατολίας και της ευρύτερης περιοχής (Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία κ.α). Είχαν την τιμή να συνεργαστούν, για αυτήν τους την δουλειά, με καταξιωμένους μουσικούς από την Ελλάδα και την Τουρκία (Uğur Önür, Apostolos Sideris, Şakir Ozan Uygan, Pantelis Stoikos, Alexandros Rizopoulos, Evi Kanellou).

 

Πληροφορίες:

Sinafi Trio 

Koσμικό Κέντρον Αντωνάκης

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Εισιτήριo: 8 ευρώ

Κρατήσεις: 22664697

Ώρα έναρξης: 21:30


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ