Αυτό θέλει ο Κύπριος gamer για να είναι happy [και το έχει]

Αν είσαι κολλημένος με το Fortnite, αν έχεις λιώσει το League of Legends ή αν δεν ξεκολλάς από το Counter-Strike: Global Offensive, τότε σίγουρα γνωρίζεις ήδη σε τι αναφερόμαστε.

 


Article featured image
Article featured image

Τι χρειάζεται ένας gamer σήμερα για να παίζει δυνατά; Μια καλή καρέκλα gaming που θα τον αντέχει για ώρες, μια καλά στημένη ομάδα που θα εξοντώνει τους αντιπάλους μεθοδικά και με στρατηγική και φυσικά έναν πολύ καλό και γρήγορο παροχέα internet που θα του προσφέρει αδιάκοπη σύνδεση σε υψηλές ταχύτητες. Γιατί... δεν λέει να διακόψεις τη μάχη στο Counter Strike λόγου χάρη επειδή... έπεσε το internet.

Κι αν αναρωτιέσαι αν στην Κύπρο υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες, μάθε πως όχι μόνο υπάρχουν, αλλά έχουν διακριθεί και σε παγκόσμιο επίπεδο, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Γιατί προσφέρουν στον gamer απρόσκοπτη παροχή internet και το απαραίτητο response time (ping), για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Μην το πολυσκοτίζεις, πετάξου στο πλησιέστερο κατάστημα της Cablenet και ζήτα να συνδεθείς με το πιο γρήγορο δίκτυο της Κύπρου, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων, το καλύτερο response time μεταξύ των υπόλοιπων παροχέων στην Κύπρο.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και με τη βράβευση της Cablenet από την Ookla -παγκόσμια εταιρεία στον τομέα των διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων- ως το πιο γρήγορο, σταθερό δίκτυο Internet στην Κύπρο για τα Q1-Q2 του 2018 (μέσες ταχύτητες σταθερού internet 3 φορές πιο γρήγορες από τους υπόλοιπους).

 



Τσέκαρε την ταχύτητα των Mbps σου πατώντας ΕΔΩ 





Επιπλέον, εκτός από το γεγονός ότι είναι ο πάροχος με το πιο γρήγορο δίκτυο internet στην Κύπρο, η Cablenet προσφέρει και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών με συνδυασμένες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ